Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Asztrálutazás. Hogyan?

Asztrálutazás. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mindenre kíváncsi lennék a témával kapcsolatban. Egy könyvben olvastam erről, ott csak megemlítették, én nem próbáltam, de érdekelne nagyon. Hogyan lehet azt az állapotot elérni, mire számíthatok, nagyon sokszor kell-e próbálkozni, vannak-e beszélyei, ilyesmik... Küldhettek oldalakat is, személyes tapasztalatokat, tényleg minden érdekelne.:)

Komolytalanok kíméljenek légy szíves...

2013. júl. 28. 14:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy a lélek ítélkezik? Ez inkább az egóra jellemző szerintem ...
2013. aug. 7. 11:32
 22/24 anonim ***** válasza:

A lélek energia szálak összessége és valószínű, hogy az energia koncentrálása okozza a "csőlátást"

a lélek azért képes egy idő után --ha sokat lép ki a testből és túl sokat lát-- ítélkezni, mert érzelmei vannak saját de a mások érzelmeit is megérzi. S ehhez hozzá jön az ítélet alkotása mindenről.

Ha nem lenne ilyen képessége akkor nem tudna beleérezni egy beteg testbe és akkor és ott azonnal, van válasz gondolat alkotta cselekvése.

A tiszta lélek végtelenül jó, de rideg és kegyetlen ítélet alkotó is.

2013. aug. 8. 09:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Bizonyos értelemben ha az ember önállóságra tanítja a lelkét, vagy mindent megtesz hogy önállóan is létezhessen akkor annak az is a veszélye, hogy uralni képes mindent még a saját ÉN -jét is. Valószínűleg ráébredhet arra hogy mint önálló létezésnek, ereje van és egyéb képessége, amit úgy és akkor használ amikor csak akarja-- szóval az Én fölé is helyezheti magát úgy hogy ítéletet alkot aztán cselekszik miközben az ÉN csak ledöbben hogy ilyesmire is képes, amit az Én talán nem tett volna soha!

De ugyan ilyen a tulajdonságuk a földi isteni teremtő energiáknak is éltetnek de iszonyú kegyetlenné is tudnak válni, az élet nem egyéb számukra, mint sakkfigurák egy sakk táblán! egy ingyen cirkusz...

2013. aug. 8. 09:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, 5 év eltelt. Sikerült az utazást elérned?
2018. szept. 3. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!