Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Olyan volt mint egy asztrálutazás, de ez véletlen volt egy álom után. A lakásomba ébredtem, de az teljesen más volt, minden csillámlott és elképesztő szinek és formák voltak ott és az egész sokkal nagyobb volt mint élőbe vagy más asztrálutazáshoz képest. Annyira szép, éles, fényes és áldásos volt hogy olyat a földön sose látsz, olyan volt mint egy mennybéli otthon. Olyan nagy energiája volt hogy alig birtam mászkálni, csak a teraszig tudtam kimenni, a szobák is máshogy néztek ki, a tapéta sokkal kidolgoottabb volt, több új bútorok és más megvilágitás is volt, kint a teraszon meg nyári alkonyat volt (most tél van) és fák belógtak a teraszra, és akkor dejavum is volt. Sajnos csak pár percig voltam ott és csak most egyszer volt ilyen, és más asztrálutazásnál még a közelébe se se ért a helynek a szépsége. Mit jelenthet ez a látomás?

2013. jan. 15. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
azt, hogy hallucinálsz.
2013. jan. 15. 12:19
 2/7 Zsizsik666 ***** válasza:
Jóféle trip.
2013. jan. 15. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nem kellene annyi kábítószert fogyasztani
2013. jan. 17. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy alternatív valóságba, egy párhuzamos dimenzióba kerültél át.:)

Nekem gyerekként volt egy álmom, amelyben édesapámmal kint álltunk az udvaron, és az égen lévő három bolygót figyeltük, amely közeledett felénk. Érdekes módon nem féltem, pedig tudtam, hogy ezek a bolygók a mi bolygónknak fognak ütközni. A mai napig nem felejtettem el az ég és a bolygók színét. Nem tudom földi színekkel leírni, és bár rengeteg képet megnéztem már bolygókról, égről, de a mai napig nem találtam olyat, amely színeiben csak egy kicsit is hasonlított volna arra, amelyet álmomban láttam.

2013. jan. 17. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Átmeneti tudatkitágulás.

Pici korunkban például sokkal tágabb a tudatunk, így az érzékelésünk spektruma is. Idősebbként csak ritkán tágul ki a szokásoshoz képest, napközben. (Ha viszont alszunk, megint kitágul.)

2013. jan. 18. 10:11
 6/7 anonim válasza:
Mit szívtál és hol vetted? Csak nem a nagypatikába?! ;D
2013. febr. 19. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is párhuzamos valóság lehetett, esetleg az asztrál magasabb síkján voltál, bár az kevésbé valóságos lenne... Szóval inkább az első.

Pedig ilyesmiről gyakran beszámolnak asztrálutazók, és ha valaki jártasabb a témában pontosan meg tudják állapítani hogy mi lehetett. Érdekes téma..

2013. szept. 14. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!