Asztrálutazás. Hogyan?
Mindenre kíváncsi lennék a témával kapcsolatban. Egy könyvben olvastam erről, ott csak megemlítették, én nem próbáltam, de érdekelne nagyon. Hogyan lehet azt az állapotot elérni, mire számíthatok, nagyon sokszor kell-e próbálkozni, vannak-e beszélyei, ilyesmik... Küldhettek oldalakat is, személyes tapasztalatokat, tényleg minden érdekelne.:)
Komolytalanok kíméljenek légy szíves...
Tudjátok sok mindent összeirkálnak könyvekben és sok mindent halandzsáznak is, de ahogy olvastam az élményeket úgy semmi nem igaz csak hallucinációk. Ráadásul azok a tanított, leírt gyakorlatok amellyel maguk se értek el semmi, sajnos árthatnak- tessék vigyázni magatokra nem pedig minden hindu baromságot elhinni.
Ajánlok egy blogból egy fejezetet elolvasni ezzel kapcsolatban; 100.f.Befejező, elköszönő gondolataim…
A másik blogból azt tudhatod meg,hogy miért nem igaz és halandzsa még az elnevezése is.
Mivel kellene kilépni? A lelkeddel. tudod mi a lelked?
A létezés fantasztikuma c blogból megtudhatod
ez a három fejezet elmeséli és azt mire használhatod ezt a tudást.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
A spontán megtörtént 1/ elhiszem, mert létezhet ilyesmi.
Csak tudod ha elaludtál, akkor viszont csak álmodtad.
Úgy hiszem, el tudom különíteni az álmaimat a Lélek dolgaitól. Sethet olvasok, ha járatos vagy a témában, tudod, hogy miről szólnak és mennyire komolyak az írásai.
#1, #5
Tudod 1/ a Test elhagyás éber állapotban a valódi és annyira valódi hogy hirtelen nagyon messzire kerülsz és mindent látsz hallasz, érzékelsz.
amit Te írsz az egy fáradt állapotban való csak kiemelkedés. Ami viszont azért veszélyes, mert megközelíti a koma állapotot--- talán nagyon kimerül a szíved nem csak a test-energiád. Nem szokott ilyenkor előtte fájni a mellkasod? Előfordul fiatal korban hogy a szívbillentyűk nem fejlődnek rendesen és nem záródnak rendesen. Az EKG általában negatív csak az ultrahang mutatja ki, és a túlfáradás jelzi! Nem ártana Mg-t szedned ha valami ilyesmit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!