Nagyon nehezen megy az asztrálutazás. Hogyan tudnám megkönnyiteni?
Figyelt kérdés
sok éve már hogy foglalkozom mágiával.. és ez az egy nem teljesen megy..2013. ápr. 25. 14:13
1/7 anonim válasza:
Mitől nem megy? Ha a vizualizációs képességeid rosszak, akkor vannak ennek a fejlesztésére gyakorlatok, a neten is találsz ilyesmit. Vagy mi nem megy benne?
2/7 A kérdező kommentje:
komolyan mondom minden más megy ami mágia.. ha sikerül alfába mennem viszket valamim vagy elöjön valami gondolat és kész......
2013. ápr. 25. 14:44
3/7 anonim válasza:
Ja, értem. Akkor olyan gyakorlatokat kell végezned, amikkel kizársz minden gondolatod. Meg kell tanulnod a semmire gondolni, ami nagyon nehéz és hosszú időbe telik, nekem sem megy még tökéletesen, de vannak rá módszerek, amikkel fejleszthető, általában meditációs gyakorlatok vannak rá, a legtöbbnek az a lényege, hogy elképzeled, hogy a gondolataid, problémáid távolodnak tőled, egy külön álló dologként kell kezelned őket. Mintha a gondolataid nem a részed lennének, hanem külső tényező. Végezz meditációs gyakorlatokat ezzel kapcsolatban, és idővel egyre könnyebben megy majd.
4/7 A kérdező kommentje:
értem..de hát mindig felijedek .-)
2013. ápr. 25. 15:25
6/7 anonim válasza:
Talán nem vagy elég mély állapotban. Próbáld meg hogy kifejezetten erre való zenét hallgatsz közben, az segít jobban belemerülni ebbe az állapotba. Nekem szinte csak így megy. Meg persze a gondolatkizárás, amit már előttem írtak.
7/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon fontos! kérlek válaszoljatok. én nagyn szeretnék asztrálutazásra menni de nem tudom hogy kell.csomó módszert olvastam általban ugye hogy feküdni kell utna nem tudsz mozdulni és ha tudsz megmozdulsz és ki szakadsz a testedből. na de kérlek mondjátok hány percetkel várni hogy elkezdődjön mert és kb 20 percigcsináltam és nem sikerült meg egy kék fejü navi szerűséget láttam amint felém hajolt ezért megijdtem és kinyitottam a szemem. de lécci mondjátk meg hogy mennyit várjak és kb hányadszorra fog sikerülni? am szeretném nagyon egyértelmú ki olyan hülye hogy nem akarja ezt az érzést lebeghetsz nem fáj semmi nem idegesít ésnagyon nagy sebességgel repülhetsz az égen és az emberek ég nem is látnak. tyűűűűű hűt királyság! :D nagyon megköszönnék egy választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!