Lehet annak valamilyen következménye hogy asztrálisan utazok?
Figyelt kérdés
Még sose csináltam ilyet, nem is tudom hogyan kell de kiakarom próbálni. Lehet ennek akármilyen következménye? Ti miért utaztok asztrálisan,mi a célotok? Leírnátok mi történik olyankor? És ha felkeltenek utazás közben akkor mivan?2011. dec. 25. 09:15
1/12 anonim válasza:
Én véletlenül csináltam már ilyet háromszor. Éjszaka felébredtem, és úgy (tudom, hogy nem álmodtam). Semmi érdemleges következménye nem volt, bár kicsit másképp látom a világot azóta.
Nem tudom, mivel sikerült előidézni, de már kb. 3 éve rendszeresen meditálok, lehet emiatt volt...
2/12 anonim válasza:
nem lesz belőle semmi baj max leszívja az energiáid.
3/12 anonim válasza:
kérdés jellegét tekintve olyan volt mintha azt kérdezted volna h van e következménye ha álmodban vagy???
Akkor is az asztrális dimenzióban van a lelked!
5/12 anonim válasza:
A BKV jegy olcsóbb, ezért én azt használom, de sok jót hallottam az asztális utazásról is. Viszont ha felkelsz közben és nincs nálad jegy...
6/12 A kérdező kommentje:
úgylátom humorra még gyúrni kell:). Kipróbáltam tegnap az asztrális utazást , nem sikerült, de ilyen nagyon hangos csőrgő,rezgő hangot éreztem . Ez lehetett az? Ha tovább csinálom sikerült volna?
2011. dec. 28. 09:28
7/12 anonim válasza:
várjál mi az hogy kipróbáltad, lementél baromi mélyre, és érezted hogy kilépsz a testedből?
vagy hogyan kell elképzelni
8/12 anonim válasza:
Hogyan lehet asztrálisan utazni??
Mit kell tenni??
9/12 A kérdező kommentje:
hát olvastam forumokat hogy hogyan kell kilépni a testből és megpróbáltam. De csak egy ilyen nagyon rezgő hangot hallottam baromi hangosan, szerintem valami energia lehetett, de nem értek még hozzá. Nem sikerült a kilépés csak kiváncsi vagyk hogy mennyire voltam hozzá közel, esetleg jó-e hogyha ilyen hangokat hallottam.
2011. dec. 29. 10:28
10/12 anonim válasza:
Lehetséges hogy le kell menni alfába és azután kell...nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!