Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet annak valamilyen követke...

Lehet annak valamilyen következménye hogy asztrálisan utazok?

Figyelt kérdés
Még sose csináltam ilyet, nem is tudom hogyan kell de kiakarom próbálni. Lehet ennek akármilyen következménye? Ti miért utaztok asztrálisan,mi a célotok? Leírnátok mi történik olyankor? És ha felkeltenek utazás közben akkor mivan?

2011. dec. 25. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én véletlenül csináltam már ilyet háromszor. Éjszaka felébredtem, és úgy (tudom, hogy nem álmodtam). Semmi érdemleges következménye nem volt, bár kicsit másképp látom a világot azóta.

Nem tudom, mivel sikerült előidézni, de már kb. 3 éve rendszeresen meditálok, lehet emiatt volt...

2011. dec. 25. 09:42
 2/12 anonim ***** válasza:
nem lesz belőle semmi baj max leszívja az energiáid.
2011. dec. 25. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:

kérdés jellegét tekintve olyan volt mintha azt kérdezted volna h van e következménye ha álmodban vagy???

Akkor is az asztrális dimenzióban van a lelked!

2011. dec. 25. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet ennek következménye.
2011. dec. 25. 12:09
 5/12 anonim ***** válasza:
A BKV jegy olcsóbb, ezért én azt használom, de sok jót hallottam az asztális utazásról is. Viszont ha felkelsz közben és nincs nálad jegy...
2011. dec. 28. 01:43
 6/12 A kérdező kommentje:
úgylátom humorra még gyúrni kell:). Kipróbáltam tegnap az asztrális utazást , nem sikerült, de ilyen nagyon hangos csőrgő,rezgő hangot éreztem . Ez lehetett az? Ha tovább csinálom sikerült volna?
2011. dec. 28. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:

várjál mi az hogy kipróbáltad, lementél baromi mélyre, és érezted hogy kilépsz a testedből?

vagy hogyan kell elképzelni

2011. dec. 28. 20:42
 8/12 anonim válasza:

Hogyan lehet asztrálisan utazni??

Mit kell tenni??

2011. dec. 28. 20:50
 9/12 A kérdező kommentje:
hát olvastam forumokat hogy hogyan kell kilépni a testből és megpróbáltam. De csak egy ilyen nagyon rezgő hangot hallottam baromi hangosan, szerintem valami energia lehetett, de nem értek még hozzá. Nem sikerült a kilépés csak kiváncsi vagyk hogy mennyire voltam hozzá közel, esetleg jó-e hogyha ilyen hangokat hallottam.
2011. dec. 29. 10:28
 10/12 anonim válasza:
Lehetséges hogy le kell menni alfába és azután kell...nem??
2011. dec. 29. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!