Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudok Istennek tetsző...

Hogyan tudok Istennek tetsző életet élni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 14:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30/ olyan tanácsot adtál ami lehetetlen, Istent nem lehet csak úgy megkérdezni, még "lélek fazonban" se.

Nem Istennek kell megfelelni hanem az életnek, önmagadnak szeretteidnek és annak a társadalomnak amelynek te is tagja vagy. (ha igazságos és ember központú )

2013. júl. 30. 20:31
 32/39 anonim ***** válasza:

mami: kibeszélt megfelelésről?

A kérdező Istennek tetsző életről kérdezett, ami nem egyenlő a megfeleléssel.

És kissé el vagy tájolva. Miért ne lehetne megkérdezni?

Ha te nem hiszel benne az a te dolog..., illetve, ha te nem kaptál válaszokat Tőle, akkor meg neked kellene magadban megvizsgálnod, h mi lehet a gond, amiért nem kapsz Tőle válaszokat...vagy egész egyszerűen kapsz, pusztán csak nem jutnak el hozzád a válaszai...a falaid miatt.

A tettek önmagukban valóban nem számítanak, mert nyilván való, h ha vki nem hisz Jézusban, és nem Őt követi, akkor el van veszve minden...de az megint egészen más vita téma alá tartozna.

2013. aug. 1. 06:51
 33/39 anonim ***** válasza:

És, bocs mami, de a kérdező majd eldönti, h kinek a tanácsát fogadja el, és kijét nem.

Tök feleslegesen trollkodsz és esel neki mások véleményeinek/meglátásainak.

2013. aug. 1. 06:55
 34/39 anonim ***** válasza:

Tudod 33/ nem letorkolni akartalak, csak nem lehet megkérdezni Istentől és ha még is netántán... istenments hogy válaszoljon reá.

Én ne hinnék benne? valóban nem HISZEK, mert TUDOM, OTT VOLTAM LÁTTAM, hogy létezik, azt is hol van, milyen a valódi a létezése, és azt is, hogy milyen ha megjeleníti magát, nagyon nagyon ritkán, egy olyan embernek aki ritka képességgel élt gyermekkorától kezdve, akinek élőként is raportra, kirántható a lelke, aki túlságosan kíváncsi és ezért túl messzire merészkedett ami már veszélyes az életére.

Hát ez voltam én valamikor... tudod 33/ sokkal többet tudok Isten és a lélek létezéséről, mint bármelyik vallás itt a Földön, mert amit írnak és tanítanak azok csak megérzések és fantázia.

2013. aug. 1. 09:41
 35/39 anonim ***** válasza:

S tudod 33/ Jézus követése" nélkül is élhet valaki igaz Emberként.

sose feledd,- ez jó tanácsom-- A Teremtők elé ne helyezz soha embert! Jézus az emlékei alapján rendes ember volt, de csak Ember volt és nem pedig a Teremtő, amely az életet, a természetet, ma is védő isteni Energia!

2013. aug. 1. 09:49
 36/39 anonim ***** válasza:
Mami: Bocsáss meg az ellened vétkezőknek!
2013. aug. 1. 10:20
 37/39 anonim ***** válasza:

36/ Nem vagyok haragudós fajta, de ha valakire egyszer nagyon megharagszom, annak soha nem bocsájtottam meg.

De persze nagyon nagy hibát kellett az illetőnek elkövetnie, hogy én örökre elmenjek mellette.Nem túl sokan voltak, de voltak.

2013. aug. 1. 15:51
 38/39 anonim ***** válasza:

Azt kérdezte a Kérdező,- hogyan tudok Istennek tetsző életet élni...

Talán az első tanácsom a megtapasztalásaim alapján az, hogy vigyázz a lelked tisztaságára!

miképp lehet vigyázni reá? Nekem csak egy valamivel intett az isteni Energiának Jelenése és pedig, hogy tovább ne kíváncsiskodjak és legyen ennyi elég.

Aztán a második intése az volt, hogy ne gyógyítsak más embereket, a saját lélek energiáddal- inkább tanítsd a megtapasztalásaidat.

mind kettővel saját életedet rövidíted meg, és saját halhatatlanságodat veszélyezteted, mert nem fogsz eljutni hozzám a legyengített lelkeddel.

Gyógyítsd ön magadat a jövőben. szükséged is lesz rá, mert az értésem ártott neked,de visszakaptad azt az elveszített erőt is, amit a sok, mások gyógyításával elveszítettél.

Siess haza, és bármit látsz, tapasztalsz az utadon, ne félj nem lesz az igaz, csak siess, hogy elaltassanak.

ezt azért tette hozzá, mert miatta, érintése miatt valóban 6 napon keresztül nem aludtam, éjjel nappal főztem mostam takarítottam és festegettem a képeimet amit jó pénzért el is adtam külföldön. 7. nap estére értünk haza egyenesen a kórházba vitt a férjem ahova kértem, ott pedig ledöbbentek, aztán két napon keresztül folyamatosan újra altattak.

De az érintéstől borzasztóan nyitottá váltam, megéreztem a szomszéd asszonynak fájdalmai vannak, vagy három zárt ajtó mögött aludtunk és felébredtem arra hajnal 2kor hogy valakit látok" és hallok kulcsokat keresgél" az ajtónk előtt--- felébresztettem a férjem, ő kiment felrántotta az ajtót és ott állt egy férfi kulcsokkal a kezében-- majd futás le, és kimenekült a házból.

Kiderült hogy az anyósom valakinek kiadta albérletbe egy időre amíg oda voltunk,(jó kis pénz volt neki""féléven keresztül!) viszont elfelejtette visszakérni a kulcsokat, miután megírtuk hogy hazajövünk és elküldte, majd kitakarított, hogy eltüntesse a nyomokat- (jó mi?)

2013. aug. 1. 16:20
 39/39 anonim ***** válasza:

de folytatom kérdező-- először is soha ne hazudj! ez az első ami hibát elkövet az ember--- aztán ez mehet tovább komolyabb hibák felé.

miért ne hazudj? és inkább mindig mond ki amit gondolsz még ha be is törik érte a fejedet..., mert amikor valamit kimondasz, abban részt vesz az agy, de lélek is, mint gondolat.

Ha viszont hazudsz, akkor arra is gondolsz amit elhallgatsz és elé tolsz még egy gondolatot amit az agy kimond-- s ez a lélek szálon dupla feszültséggé válik amely örökre ott marad soha nem törlődik le semmi róla bármit teszel cselekszel annak minden gondolata ott marad a lelked szálain-- és a léleknek amikor egyszer távoznia kell, a sok sok letakart gondolat vagy is elkövetett bűn, le lassítja a haladását majd. Nincs pokol mint ahogy mesélik-- de az utolsó-út szó szerint pokoli, amit csak a fénysebességet megközelítő sebességgel lehet túlélni!

Tehát nem Istennek tetszőn kell élni, hanem a lelkednek tetszőn, hogy tiszta maradjon és erős és annak köszönhetően juthat el a teremtőhöz. Ő nem ítélkezik egy lélek felett se, mindenki saját maga ítéli a saját lelkét pusztulásra vagy halhatatlanságra, amint élte az életét!

2013. aug. 1. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!