Hogyan tudok Istennek tetsző életet élni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 14:31
2/39 anonim válasza:
Kérdezd szerintem a templomban.
4/39 anonim válasza:
Az istenek már több ezer éve elhagyták a Földet, innentől az a feladatunk, hogy magunkat emeljük isteni szintre .
5/39 anonim válasza:
Hát arra biztos ne várj, hogy Facebookon belájkol.
7/39 anonim válasza:
Azzal biztos nem szerzel jó pontot, hogy ezt a kérdést az ezotéria topikba tetted.
8/39 anonim válasza:
Szeresd felebarátodat mint önmagad. Tehát tegyél jót másokkal és ne tegyél olyat amit magadnak se kívánnál.
9/39 anonim válasza:
olvasd el Coelhotól a Piedra folyó partján ültem és sírtamot, abban minden benne van
10/39 anonim válasza:
ha betartod a törvényeit,akkor jó dolgod lesz ezen a földön.bármit kérsz megadja neked.no nem pénzre gondoltam,hanem lehetőségekre.bizd az életedet rá és Ő a tenyerén fog hordozni.ez az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!