Volt már olyan, hogy zavarba voltatok egy olyan embertől, aki nem tetszett?
Figyelt kérdés
Nekem volt már,aki később végül megtetszett!Miért van ez?2013. jún. 23. 14:38
1/7 A kérdező kommentje:
Sorry a hibákért!Oops!
2013. jún. 23. 14:44
2/7 anonim válasza:
Hát,neked nem.
Voltam zavarban olyan előtt,aki tetszett.
De ha másként nem,akkor emberileg tetszett,meg a kisugárzása.
4/7 anonim válasza:
"Miért van ez?"
Mert az ember az első benyomások alapján ösztönösen kategorizálja a másikat. Akár ismeri, akár nem, mindjárt az első perctől besorolja valahova, ami persze később finomodik, ahogy megismeri.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,de én másfél évig voltam így az illetővel,rá se mertem nézni,de nem érdekelt,s nem tetszett!Aztán változott valami,nem tudom ,,elmondani''Igaz,nem voltunk beszélöviszonyban!Annyira érthetetlen ez számomra!
2013. jún. 23. 23:12
6/7 anonim válasza:
Ez nem időtől függ. Az első fiókban, ahova beraktad, sokáig ott maradhat. Később lehet, hogy benned változott valami, vagy volt egy olyan részlet, amit észre sem vettél, de elég volt, hogy változzon az összkép.
Néha (tudat alatt) mi magunk is ellenállunk, hogy valakit új fiókba tegyünk, aztán egyszer csak átbillen a mérleg. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Annyira rejtélyes,nem?Igazad van,voltak részletek...de olyan hírtelen történt mégis!
2013. jún. 24. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!