Hipnotizálás? Voltatok már hipnotizálva?
Nekem több ismerősömnek is volt már része hipnózisos kezelésben és én is kutakodtam már a témában, így van rálátásom a dologra.
A hipnotizálás nagy előnye, hogy sok fajta probléma megoldható vele gyorsan néhány alkalom alatt. (CSAK HA JÓ A SZAKEMBER)
Sajnos ezen a területen is, mint sok más szakmában(amelyeket inkább nem említek) az un. szakik, hogy minél több pénzt húzzanak ki a páciensből vagy épp azért mert nem értenek ahhoz amit csinálnak elhúzzák a dolgot.
Ha hipnózisos kezelést szeretnél kipróbálni, vagy épp szükséged van rá és a szaki 2-3 kezelésnél többet mond inkább keress másikat.
Például az egyik ismerősöm ismerőse már évek óta alkohol problémákkal küzdött és már évek óta járt mindenféle szakemberhez, de egyik sem tudott rajta segíteni. Vajon miért?
Ekkor elment hipnózisra egy jó szakemberhez, akit ajánlottak neki, és már az első kezelés után rá se tudott nézni az alkoholra.
Ez jól példázza, mire képes a hipnózis, persze ha az ember egy jó szakemberhez megy és nem olyanhoz aki nem ért a szakmájához vagy csak a páciensek pénzére fáj a foga.
Üdv
A "színpadi" hipnózis és a gyógyításra, kezelésre alkalmazott hipnózis között ég és föld a különbség.
Nem kell összemosni a kettőt.
A hipnózist számos helyen lehet alkalmazni. Például külföldön már teljesen átlagos dolognak számít, hogy a fogászatban sok helyen érzéstelenítő helyett hipnotizálást is lehet kérni, azonban Magyarországon még csak egy-két helyen van erre lehetőség.
Ez remek lehetőség annak, aki nagyon fél a tűtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!