Kedves utálatos szkeptikusok! Miért?
Figyelt kérdés
Minek beszéltek bele vagy piszkáljátok az ember társaitokat??? Mire mentek vele, tudjátok a tolerancia miatt lettünk kiemelkedőbb faj? Semmi közünk nincs ahhoz hogy ő miben hisz, ha pedig ugyanabban hisztek vele akkor normálisan is ki lehet javítani az illető esetleges hibáit. Ezotéria rész nem azért van hogy trágár módon ássuk alá mások önbecsülését. Értelmes válaszokat nem kérek mivel szinte biztos hogy nem kapok2013. jún. 17. 12:49
41/41 anonim válasza:
#39: akkor mi van, ha a sugárzás (vagy mit tudom én, mi) létezik, azaz adott sávban/területen aludva nagyobb valószínűséggel betegszik meg a felhasználó, mint máshol, csak nem "vízér" kelti? Szerintem érdemes lenne kutatni az ilyesmit is ahelyett, hogy kidobjuk, csak mert idióta a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!