Kedves utálatos szkeptikusok! Miért?
"Akkor most én mondjam azt, hogy egyes fórumokon egyes szkeptikusok azt állítják, hogy a tudatos álmodás lehetetlen? NA?:)"
Idefigyelj, alacsony kapacitású barátom. te voltál lusta leírni, hogy "vizerek" és egy entert nyomni. És ezt le is írtad, hogy szolgáljunk már i az infóval. Megtettem, és ez a válasz? Hujaj, a szkeptikus nem egy embercsoport, hanem egy hozzáállás. Ti a tudással szemben és a tényekkel vagytok szekptikusak;helyette ababonákat és a hitet választjátok. Csak nekünk van alapunk, nektek nincs. És az ezóban az az első számú szabály, hogy semmit sem hiszünk el azoktól, akik ezósok, hanem jól utána nézünk, s mad azután rájövünk, hogy mi legyen.
Én állatisaan válasziltam? Egy felvetésre bunkón reagáltál, én segítettem neked, és még én vagyok állatias... Szép.
"És, te a nagy kapacitásoddal még azt sem tudod, hogy írják azt, hogy "víz", ezen felül pedig azt kérdeztem, HOL ÍRTAK AZ ITT BESZÉLGETŐK OLYAT, AMIT TE OTT FELHOZTÁL!"
Ha ismernéd a számokat, akkor a 88 és az 55 közötti különbséget is látnád. Százalékjelet már meg se merem kérdezni, ismered-e.
"Az elmúlt kb. 2-3hónapban itt 100%, hogy senki ilyenről egy szót nem ejtett, tehát ebből kifolyólag az érvelésed semmit nem ér itt."
Azt írtad, hogy akár 1 olyan kérdést is mutassunk. Megmutattam az összeset, miért baj ez? Ja, hogy nem téged igazol, és ez fáj... ez van.
És én ideges? Azt hiszem kivetíted rám a bajaidat. Amúgy jól veszem le, hogy te semmirekellőnek tartod a tudósokat? Azonnal kapcsold ki a géped, dobd ki az ablakin, köttesd ki az áramot, vizet, gázt... menj egy barlangba oszt kész.
Amúgy szoktam meditálni, köszönöm. Ahogy elnézem te viszont nem szeded a gyógyszereidet.
Najó ezt picit benéztem, elnézést :F
Nem, nem nézem semmibe a tudósokat, miért tenném? Ez a ti egyoldalu agymenésetek
Én írtam a vízeres példát. De könyörgöm, itt nem a konkrét elméleten van a hangsúly, hanem azon a mechanizmuson, ahogy az ezósok jó részének működik az agya.
1. Hisznek valamiben. A miértek és hogyanok más kérdés, a lényeg, hogy hisznek.
2. Elmondod nekik, hogy a hitük alapját jelentő jelenség nem létezik. Esetünkben a vízér mint természeti jelenség maga. Amiből ugye az következik, hogy hatása sincs, mert ami nem létezik, az nem fejthet ki hatást. Eddig okés is lenne.
3. De itt jön a gond általában. Az ezós annyira hinni akar magában a jelenségben (példánkban a vízér által okozott sugárzásban), hogy az sem tudja eme hitétől eltántorítani, hogy alapvető józan paraszti logikával bizonyítod neki, hogy a kiváltó ok maga nem létezik. Magyarul, nincs vízér, azaz nincs vízér által kibocsátott sugárzás sem. Ez a hívőt nem érdekli. Annyira akar hinni a sugárzásban, hogy nem foglalkozik azzal az aprócska ténnyel, hogy nem létezik a vélt sugárzás kibocsátója.
Remélem, így már érthető a magyarázat. Tudom, hogy senki nem írt itt korábban vízerekről, ez csupán egy szemléltető példa az elvakult ezósok gondolkodásmódjára. Sok más jelenséggel is így van, ez csak egy példa volt közülük.
De most konkrétan észre vetted már, hogy 1-2 sarkított esettől eltekintve itt nincsenek is ilyen szerü példák?
Észre vetted már, hogy 80% jósolj nekem vmit/mit álmodtam, ezt leszámítva a kérdések 99%-a ufo téma, a maradék meg szkeptikusok vs. "hívők" csata? :D Nincs is igazából miről vitázni, azt sem tudja a szkeptikus, hogy éppenséggel mi az amit elhisz a másik, fogalma sincs. Általánosít, és ennyi.
Nézd csak,
4. Nelvin 709 207, 207 pont kérdésekért.
Tehát ebből is látszik, hogy az elmúlt 30napban valaki közel 100kérdést tett fel ide. Ebből kikövetkezthető, hogy a hülyeség egyik jelentős forrása egy embertől származ(hat). A maradékban is vannak hülyeségek, de igazából a legtöbb kérdés ufo jellegü, a maradék pedig kb. 1-2%ban tartalmaz olyan dolgot, amiben az itt "hívők" értelmes része "hisz". Eleve a hitet nem lehetséges bizonyítani, ezt gondolom nem kell kifejtenem. Ezen felül pedig, az itt szóban forgó dolgok általánosságban tudatos álmodás, meditáció, 1-2 metafizikai kérdés. Meg jó, van 1-2 mágia is, de ezek már számomra, és az értelmes többségnek is meredek, és alapvetőbb kérdésekkel foglalkozik, nem megy bele ezekbe a durva, brutális feltételezésekbe. De te mégis egy kalap alá veszed az itteni többséget azokkal, akik tenyér jósolgatnak, meg álmot fejtenek. Azoknak amúgy üzenném, hogy álmaid szimbólumait CSAK TE ISMERHETED, TEHÁT ABBA HAGYHATNÁTOK...
Na ennyi nagyjából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!