Szkeptikusok volt már olyan, hogy nem igazolódott be a pálmaleveletek?
Ez egy igazi provokatív kérdés. Bevallom, nem próbáltam ki a zöld citrom hatását a az Uránusz pályájára, hogyan a sütőélesztő az USA kongresszusára, s azt sem, hogy két vietnami lehet-e három. Restellem a dolgot, de csak úgy kijelentem, hogy nem.
És ti antiszkeptikusok, ti kipróbáltátok a magatok által igaznak vélt dolgok valódiságát? Reprodukálható, ellenőrizhető körülmények között?
Az igazi szkeptikus intelligens, és belátja hogy amíg valamit nem bizonyítanak hiteles körülmények között, addig az esélyes hogy nem igaz. Persze akinek sok ideje van az kipróbálja hogy lehetséges-e.
De például ha azt állítod hogy a föld nem is gömb alakú, hanem trapéz akkor addig nem hiszi el senki hogy igaz amíg nem bizonyítod. Vagyis nem a szkeptikusnak kell bizonyítani hogy igaz-e hanem az állítónak.
Nem releváns a hasonlatok mivel a pálmaleveleket rengeteg ember igazként fogadja el. Elmondják, hogy nekik bevált. Nem ezós, egymástól független emberek, műsorvezetők, színészek, zenészek vélték igaznak.
Ennyi ember igazolhatja az igazságát. Bíróság előtt ezeknek az embereknek elfogadnák a vallomását !
Ki kéne próbálni. Fizessetek be!
Egy ismerősöm tapasztalatai:
"Több dolog miatt átverés:
1. A személyes adataimon kívül semmilyen más adatot nem tartalmaz a
pálmalevél (ezeket regisztrációnál megadtam).
2. Azt ígérték hogy múlt-jövő le van írva. Ezzel szemben csak általános
jövőbeli dolgokat mondanak.
3. Szó nem volt arról hogy a felolvasáson kívül egyéb költségek is
jelentkeznek, melyeket ha nem rendezek akkor a jóslat nem következik be.
4. A pálmalevelem másolatát nem kaphatom meg, csak bemutatták a
kamerának és egy skype fotót készítettek róla ami persze egy ákom bákom és homályos. Ha az enyém miért nem kaphatom meg az eredetit???? Hisz nekem írták! Postázzák el! Kifizetem!
5. A következő 2-3 évemre konkrétan azt mondták hogy sikeres leszek
minden területen és egészséges.
6. Szüleim élni fognak 12 év múlva! (Apám (78 éves parkinson kóros volt ekkor, de 2012 áprilisban meghalt)
anyám is kizárt hogy kihúzzon még annyit.
7. Pár éven belül lesz egy fiam. Ez elvileg lehetséges, gyakorlatilag
nem. Örülök hogy luk van a seggemen, majd ha egyenesbe jövök most műtötték a gerincem. 2 bottal járok, nem is várható komoly javulás. Ez pedig minimum 5-6 év.
Ezek csak a lényegesebb pontok ami miatt kamu. Ha megnézed a beazonosítást (mp3-ban itt van nálam) rájössz mit hogy csinálnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!