Miért akarnak a vallásos emberek mindenkit rávenni arra hogy legyenek olyanok mint ők?
Amiért a részegesek is, hogy igyanak velük.
Lehet lepontozni.
Értem. Szóval azt mondod hogy nem tudom gyökérként hogy egy szerencsétlen vagyok. Ez mindenképpen megér egy elemzést. Én ugyebár egy gyökér vagyok, értem de mégis milyen? Egy fa gyökere vagy valamilyen termesztett fajta? Nem mindegy. Tegyük fel hogy valami ilyesmi vagyok: [link]
Kérdem én ez a gyökér mégis milyen mértékben tud gondolkodni? Képes rá hogy elgondolkodjon azon hogy tudja e magáról az igazságot, hogy egy szerencsétlen igazából. Ha képes erre akkor vajon el tudja dönteni hogy tényleg egy szerencsétlen e. Ha EL TUDJA dönteni és tényleg az akkor rá tud-e jönni a szó jelentésére?
És ha erre is képes akkor van e elég akarata ahhoz hogy megváltozzon?
Nem is tudom. A helyzet az hogy szerintem ha egy gyökér vagyok akkor nem vagyok erre képes. : D
Nem tudom, én is utálom a térítést.
De ez miért az ezotéria rovatban van amúgy? :D
"Szerintem mindenki a saját maga ura, és Isten és a vallás csak egy ürügy vagy egy támasz a gyáva és a jellem-gyenge emberek számára"
-ez a legnagyobb tévedés, amit mindig hangoztatnak a hitetlenek. Egyáltalán nem akarnak "mindenkit" rávenni, például ezt az ordas nagy tévedést szeretnék eloszlatni.. Meg amit megtapasztaltak, vagy amire rájöttek az igazság keresése közben, azt szeretnék megosztani.
De halj meg hitetlenként, bután, kit érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!