A fű hatására kinyílhat a harmadik szem?
Először is, a meditációnak nem a fegyelmezettség megtanítása a célja. Bocs, ha bunkó vagyok, de mindenkinek van egy tűréshatára. Mindenkit fel lehet idegesíteni. Spiritualitás létezik, ezt kár tagadni, de inkább hagyom már a pi.csába, van akivel nem lehet beszélgetni semmiről amiről más véleménye van. Semmi másból nem beszélek, csak tapasztalatból.
Tanításra nem szorulok, inkább te nézhetnél utána egy kicsit jobban az általam említett vallásoknak. Meg a spiritizmusnak is. Biztos sok dologhoz értesz, de ehhez nem, mert hülyeségeket állítasz. Tudományosan be van bizonyítva már számos részlete(aura, bioenergia, stb), csak idő kérdése, hogy a többi is be legyen. Már csak azért is mert a tapasztalatok ezt támasztják alá. Gondolok itt olyanok tapasztalatára, akik kipróbálták, nem olyanokéra, akik csak olvastak róla és elméleteket gyártanak. Egyébként a spiritualitás nem feltétlen jelent "természetfelettit".
Akkor a vallásokról:
- Sátánizmus. Gondolom erről csak lázadó tizenévesektől, és amerikai horrorfilmekből hallottál. Eredetileg van két fő fajtája. Egyik az ateista sátánizmus. Ennek nem látom sok értelmét, de tulajdonképpen egy ateizmuson alapuló életfilozófia. Egy "anti kereszténység" vonzata is van a dolognak, ezért nevezik csupán sátánizmusnak. Van még a spirituális sátánizmus, én erről beszéltem. A spirituális sátánisták egyrészt igyekeznek magukat meditációkkal megerősíteni spirituálisan(innen a név) másrészt meg egy teljesen az ember természetéhez igazodó életfilozófiát követnek, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az életükből. Nincs semmiféle hierarchia, van pár pap, és a sátánisták. Semmiféle térítést nem folytatnak, csak közvetítenek annak aki érdeklődik. Ebben a vallásban mindenki egyenlő, tehát itt el is bukik a "minden vallás az uralkodó réteg hasznát szolgálja" elmélet. Semmiféle szellemek meg ilyenek nincsenek benne. Számukra Sátán a sumér Enki isten(ahonnan a biblia lopta), viszont nem szolgai talpnyalás amit csinálnak, csak hisznek benne. Miért ne hihetnének? Nem hátráltatja őket semmiben. Az embernek alapvetően szüksége van rá hogy higyjen valamiben, ha neked nem sikerült... akkor remélem legközelebb majd fog. Nincsenek életellenes dogmák sem. Szanszkrit nyelven a Sátán szó igazságot jelent egyébként.
Taoizmus: korrekt amit leírtál, de attól, hogy nem hisznek istenekben meg ilyenek, ez még egy vallás. Vallás és filozófia egyben.
Buddhizmus: van több ágazata. Van amelyik teljesen babonaságokra épül, meg van olyan, mint pl a zen buddhizmus, ami inkább filozófia. De egyébként általánosságban tényleg a vágyódástól akarnak megszabadulni, de ezt nem úgy kell érteni, hogy nem csinálhatnak semmi jó dolgot. "A tudat ne legyen se túl feszes, se túl laza" - így szól a dolog. Ha nem vágyakoznak semmi után, mindenük megvan, ők a legboldogabb emberek a földön. Én nem lennék képes ilyesmire, de tisztelem aki ezt választja. Üres meditációval pedig elérhető a megvilágosodás, ami szintén nem természetfeletti dolog, csak egy magasabb tudatállapot. Megtanítod vele az agyadnak "külső szemlélőként" figyelni a világot, így jöhetsz rá dolgokra, amikre amúgy soha nem jöttél volna. Ennek egyébként igazán utánanézhetnél, túl sok hogy leírjam, de ebbe nem lehet egyszerűen belekötni.
Az utolsó bekezdésedet nem veszem komolyan. Olvasni, olvasni, olvasni a témában, ha minősíteni akarod... ne csak a filmekből ítéld meg. A filmekben annyit mutatnak, hogy a sok hülye törökülésben hümmög, pedig ennek baromira nincs köze a valósághoz.
Elfogadom mind azt amit írtál, de tudod Te nem ismersz engem, talán az egyetlen ember aki ebben a korban él és élt, mert nem sokáig már sajnos, aki többet tud bárkinél is, ezen világon!!
A különbség köztem és az antik spirituális dolgokban hívők között, hogy én nem azért olvastam, hogy bármit tudjak ezekről a dogokról, hanem azért hogy láthassam mennyit fogott fel valaha is az ember, abból amit ritkán előjött képességeivel megtapasztalt, esetleg láthatott".
Tudod ha az én nagyon ritka képességem és egyéb kisebb kiderült volna annak idején amikor itt voltak az oroszok, akkor elhurcoltak volna, mert többet ért az egyik képességem, mint ma a műholdas megfigyelések.
Na ezért lapoztam végig az emberiség múltját, és ezért vagyok képes kritizálni azt, ami nem igaz, vagy hamis vágány amely sehova nem vezet bármelyik vallási filozófiában vagy épp dogmában, vagy épp az alkalmazott rituálé illetve gyakorlat.
Ma én lehettem volna az egyik legismertebb ember, és hihetetlenül gazdag lennék tudod? CSak hát elkéstem, túl későn kezdett tanulni a nagyobbik unokám számgépet használni (ez jó pár éve történt) én pedig csak azért hogy ellenőrizni tudjam őt,mert még gyerek, szintén megtanultam használni. Akkor kezdtem olvasgatni lapozni a társasági oldalakon, is igy szólt egy fiatalember arról a lehetőségről, hogy egyes országok szkeptikus társaságai nagyon sokat fizetnének azért, ha bemutatnám nekik az összképességem és elmagyaráznám.
Tulajdonképpen le is leveleztem többel és meg is egyeztünk, csak egy kis türelmi időt kértem, mivel még 50 éves koromban abba hagytam mindent. Ráadásul előtte való majd nem két évvel, volt egy nagy infarktusom idegességtől, ha lecsaptam volna a lelkiismeretlen szülőket, levezettem volna azt a hatalmas haragomat, amit kiváltottak, akkor nem kapok infarktus de sajnos nem tettem, csak kizavartam őket a házamból s azóta nevelem a két unokámat. Sajnos a bemutatást le kellett mondanom holott csak a jenkik egy millió dollárt fizettek volna hasonló mértékben az angolok az ausztrálok és egy indiai.
Sajnos a kísérlet csak annyira sikerült időben, ami nem lett volna elég bemutatásra és esetleg fotózásra.. igy mentek a leveleim és lemondtam, sajnos az unokáimnak nem fogok tudni annyit örökíteni, ahogy szerettem volna se pedig a fiatal embernek nem tudtam adni semmit aki jó szándékkal felhívta rá a figyelmemet.
Azóta az unokáim megnőttek 18 és 13 évesek, s valami véletlen folytán nem is oly régen derült ki, hogy nem a szívem miatt mondtam csődöt, hanem amiatt, hogy a férjem nagyon féltett, hogy megáll a szívem és bejött a szobába ellenőrizni a pulzusomat!-- pedig nem lett volna
szabad..!!! Három kísérletet végeztem, min a hárommal így jártam. CSak azért derült ki mert az akkor még nagyon kicsi unokám aki most 13 éves... véletlenül elkezdett erről beszélni, csak arra nem emlékezett, hogy a maminak "nem szabad ezt megtudnia".
19. f. A két csodálatos lelkünk.
100.f.Befejező, elköszönő gondolataim…
Ez két különböző blogból egy-egy fejezet. ajánlom olvass bele. Ha beírod a keresőbe egyenként, a blog ki fog jönni, mert naponta 200-300 vagy épp 400-500 a olvasom évek óta. A blog cimet másképp nem írhatom ide, mert az saját reklámozásnak minősül-- és az tilos.
a meditációnál sokkal jobb gyakorlatot találhatsz benne és meglásd érdekesebb, jobb érzés lesz.
Beleolvastam a blogba, tényleg érdekes dolgokat írsz. Szerintem írhatnál egy könyvet, biztos sokan megvennék. Én csak azért nem tudok ezekkel egyet érteni, mert ugyan sok állításod tényleg igaznak bizonyul, de legalább annyinak tapasztaltam a saját bőrömön az ellenkezőjét. Csak egy példa: aura létezik, már a tudósok is bebizonyították, és érezni, haladó szinten látni is lehet ha kifejleszted hozzá a érzéked. A spiritizmus meg nem olyan dolog, amiben hinni kell. Aki hisz benne az hülye, vagy unatkozik, vagy nem tudom mi baja van. Én csak abban "hiszek" amit tapasztalok.
Egyébként írhatnál kicsit bővebben arról a bizonyos képességedről, mert érdekel. Lehet, hogy olyasmi, amire gondolok. Én állítom, hogy mindenkinek van hasonló, csak nem mindegy, hogy felszínre hozza-e, illetve hogy hogyan akarja elérni. Nekem meditációkkal sikerült(de erről itt nem merek írni, nehogy őrültnek nézzenek), másnak máshogy, de van akinek semmit nem kell tennie mert szerencsés.
Vigyázz a meditációs, erőszakkal elért látomásokkal!!
Erre hívom fel a figyelmet, a 100 fejezet cim alatt
az erős koncentrálással ellehet érni hogy az agyról kivetüljön a kívánt kép, az agy és a lélek együtt megalkotja számodra és kivetíteni képes a szembe amely eltakarni lesz képes a valóságot. Ezért veszélyes ilyesmit kiváltani csak azért mert érdekes. Az életben történhetnek az emberrel olyan dolgok amely depressziós hangulatot okoz, elkeseredést.
Na most a lélek félti az ÉN-t és ilyenkor előfordul hogy beleavatkozik a tudatba és életre kelt olyan vizualizációkat amivel kellemes érzelmeket akar előidézni, lekötni az ÉN figyelmét és kirángatni a mély pontról-- tehát kivetíthet képeket újra, akarat ellenére, mert TE tanítottad meg rá és akkor jó hangulatban voltál. Ha pedig a lélek magától kezd ilyen értelemben is működni, az nagyon veszélyes, mert betegséget okoz.
Bizonyos értelemben a lelkünk kissé szűk-látókörű csupán jóindulatból képes megbetegíteni, de el is pusztítani az embert... pusztán szeretetből és aggódásból, vagy mert olykor istennek képezi már magát. Szóval vigyázni kell Vele""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!