A fű hatására kinyílhat a harmadik szem?
Egy komoly válasz: én már éreztem így.
Ne nevessetek ki, furcsa lesz, amit mondok... de olyan volt, mintha a homlokom szuper érzékennyé vált volna, ha hozzáértem, furcsán reagált. Kicsit olyan volt, mintha egy vaginává változott volna. Nem viccelek, bár kajak vicces így leírva. Szóval ha hozzáértem, olyan érzés volt, mintha izgatnám. Te jó ég.
És amikor behúnytam a szemem, színes dolgokat láttam.
Nem tudom, hogy ez az volt-e. Utána nem sokkal annyira kimerültem, hogy vak álomba merültem...
Semmiféle harmadik szem nem létezik ez egy hindu ökörség!!
A fű használata csak arra való, hogy elveszítse valaki a józan eszét és a normális életet esetleg ráadásképp az életét is!!
A homlok lebenye van mindenkinek, ami az egész homlokot jelenti, egészen fel a fejtető első negyedéig. Ennek köszönhetően képes az ember logikusan gondolkodni, erősebben koncentrálni figyelni és azzal nem szabad semmit manipulálni se bele képzelni valami marhaságot!!
4/ azt írtad;"""És amikor behúnytam a szemem, színes dolgokat láttam. ""
ez teljesen hihető amit leírtál DE!!! Ezt gyakorolni ébren vagy bármilyen manipulációval, nagyon de nagyon veszélyes!
Mert a tudatod a lelked azt fogja hinni tévesen, hogy ezzel jól érzed magad és boldog vagy amikor ébren álom képeket vetít a szemhéjadra.
A baj akkor kezdődik és ez nagyon komoly betegséget vonhat maga után, amikor az éltedben olyan időszakot élsz meg amikor valaki vagy valami miatt boldogtalan vagy.
Akkor a lelked ezt érzékeli és sajnálja az ÉNEDET. Mit fog tenni önhatalmúlag előfog erősíteni képeket ezt- azt, hogy boldog lehessél-- igen ám de a szemed nyitva van akkor is megteszi-- ezek lesznek a skizofrén hallucinációk ma csak egy-egy holnap több és mire észbe kapsz te vagy a családod már vonulhatsz az elmeosztályra mert skizofrén beteggé váltál!!
attól persze egy vallásos meditációt tanító rögeszmés nem beszél hogy mennyi ember vált ettől elmebeteggé!
Mert azok a látomások amikről ők sóderolnak hogy ezt azt látták az mese habbal hazugság, mert amelyik valóban látott az már kint ül a Ganges partján feltartott karokkal vagy lecsupaszított fehérre mázol holt sovány testtel!
Szóval nem szabad mindent elhinni, főleg nem szabad senkit követni, ilyen degenerált tanácsadókat! Sóderolni vagy könyvben kiadni lehet sok mindent mert üzlet az egész világ, de nem igaz!
Kedves mami!
Sok helyen láttam már a válaszaidat, de én még semmi értelmes dolgot nem olvastam tőled. Nem bántásból írom. Kicsit úgy tűnik, mintha ezek ilyen begyepesedett öregasszonyoktól elhallott, majd itt leírt szavak lennének.
A harmadik szem nem hindu ökörség. Már az egyiptomiak, sumérok is tudtak róla, csak nem így nevezték. A hinduk csak pöttyöt tesznek a harmadik szem helyére. A tudósok viszont azt már bebizonyították, hogy azon a részen a szemhez hasonlóan működő sejtek vannak. Keress utána, ha gondolod. Ezzel még nem tudnak mit kezdeni. Még. De ami még nincs tudományosan elemezve, az nem biztos, hogy hazugság.
Létezik spiritualitás. A kereszténység amikor elterjedt, minden erejével azon volt, hogy eltörölje a föld színéről az összes spirituális tudást. A hatalom megszilárdítása érdekében volt erre szükség. A 12. században többek között a yezidiket is halomra mészárolták, pontosan ezért. Vagy gondolj csak a templomos lovagok esetére, vagy sok másra.
A harmadik szem a hatodik fő csakra kivetülése a homlokra. Mik azok a csakrát? Van ugye ez a bioenergia. Olvass kvantumfizikával kapcsolatos könyveket, ha érdekel. Ez az energia áramlik a testben, és vannak bizonyos csomópontjai. Ezek a csakrák.
Ez a skizofrén dolog, meg a magukat csont soványra meditáló elmebetegek története hülyeség. Igen, pont ezt mondja róla egy mai idióta városi ember, akinek át lett mosva az agya. A normális vallásoknak pont az a lényege, hogy szebbé és jobbá tegyék az ember életét. Ebbe nem férnek bele az ilyen dolgok.
Nem hinni kell benne. Ez tény. Hinni az elmebeteg egyistenhitű vallásokban szokás. Ott tényleg csak a hitre támaszkodhatsz, mivel semmi bizonyítékot nem kapsz az "istenedről".
Ha már a fűnél tartunk... a fűvel kapcsolatban is megy az agymosás keményen. Már így is sokat írtam, de leírom: ez nem heroin. Nem káros. De ezt már csak rád bízom, hogy utána nézel-e.
)/ a begyepesedett" azt postáztam feléd, de még megtoldom egy okoskodó, semmit nem ismerő ostoba fajankóval!
Először is nem harmadik szem van és nem középen egy pötty, hanem a homloklebeny. A hindu csakra sóder csak egy találgatása valaminek, meg se közelíti az igazságot.
A kínai akupunktúra az ami igaz és jó, a csakrák ennek a töredéke, mert a testközép energia szál elől és hátul több mint 50 pontot tartalmaznak és nem is úgy működik ahogy a hinduk sóderolják. Tehát jobb lenne ha betérnél egy könyvesboltba és vásárolnál egy Klinikai akupunktúra c. könyvet mielőtt okoskodnál olyan dolgokban amiről fogalmad sincs.!
A másik te összekevered a vallásos rablóháborúkat, a keleti és egyéb hit fantáziát az ősök gyógyítási technikák kutatásával.
Semmiféle misztikus akármi nem létezett és nem létezik az ember van és annak kíváncsisága és keresgélése amely vagy jól sikerül vagy csak mese marad.
Ami pedig a Kérdezőnek írt válaszomat illeti, úgy tette mint ahogy egy idegklinikai gyakorlattal rendelkező intenzív nővér teheti, a Veszélyre figyelmeztettem a különböző hindu meditációs baromság, illetve mindenféle fű, drog használatának veszélyességére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!