Mi a harmadik szem?
Figyelt kérdés
Tényleg látjuk vele a szellemeket?2012. nov. 12. 20:59
1/12 anonim válasza:
Tényleg látnánk vele, ha létezne a harmadik szem meg a szellemek. Egyébként csak egy hülyeség a többi közül.
2/12 anonim válasza:
A lelked kiszáll a testedből és ugy látod a világot.Mondjuk még nem próbáltam
3/12 anonim válasza:
Hát, szakértő választ nem tudok adni, mert nem igazán vagyok otthon az ilyesmiben, de egyik családtagom jár reikire, **ra, meg hasonlókra, ő anno megpróbálta - többek között - ezt is elmagyarázni.
Szerinte a név nem is jó, mert szinte semmi köze a szemhez, azon kívül, hogy hozzá közel, a homlokunk közepe mögött elhelyezkedő egyik fő csakráról van szó, ami a magasabb fokú érzékelésért felel.
Vagy legalábbis én így értelmeztem a szavait...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
4/12 anonim válasza:
nekem konkrétan 5van de nem tudom melyik mit jelent! De látóm velül a múltat jelent jövöt a repülö franciakrémeseket. Ja és az utólsóval láttam Vjuit Tivitkót sapka nélkül.
5/12 anonim válasza:
nekem konkrétan 5van de nem tudom melyik mit jelent! De látóm velük a múltat jelent jövöt a repülö franciakrémeseket. Ja és az utólsóval láttam Vjuit Tivitkót sapka nélkül.
6/12 anonim válasza:
A harmadik szem egy ősi látószervnek jelenleg csak a helye. VAlóban egy csakra is egyben, vagyis energia központ. Látni nem lehet vele, de néhány kivételes embernek, akinek úgymond "megnyílik" vagy "megnyitják", érzékelhet vele mások számára nem látható rezgéseket.
7/12 Jézus :) válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Elhelyezkedése a 3. szemnek ill. 6. csakrának a homlokodon van. Ez a csakra kihat az intuíciódra is. Nemcsak túlvilági lényeket "láthatsz", érzékelhetsz vele, hanem aurákat, energiamezőket is.
8/12 anonim válasza:
Igen én is úgy vélem, hogy az érzékelésre vonatkozik és ez mindenkinél más.
9/12 anonim válasza:
Létezik mert Tensinhánnak is van 3. szeme :)
10/12 anonim válasza:
Nekem van negyedik is,de nem mondom meg,hol.Nagyon titkos.
Ábrahám jósnó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!