Nyitott szemes meditáció jobban felélesítheti a belső látást?
Sziasztok,
épp éjjel végeztem meditációt 3. szememre azurit ásvánnyal homlokomon, és amikor egy pillanatra kinyitottam szemem egy erős fényvillanást láttam kő magasságában kicsit a kő mögül. Olyan amikor szivárványt lát az ember, de itt fényforrásként látszódott egy másodpercre feltűnve.
Van véleményetek mi lehetett ez?
Azon gondolkoztam, ha végig nyitott szemmel meditálnék jobban előhozhatnám a 3. szemes, belső látásomat?
27/F
Megköszönném, ha trollok mellőznék ezt a topic-ot.
Meditációban jártas, tapasztalt emberek hozzászólásait várom.
Köszönöm!
Én eddig nem meditáltam.
Csak mostanában kezdtem el meditálni azon, hogy Istennek vajon honnan van olyan sok barma?
Tehát valóban jobbnak látom, ha mellőzlek amíg rá nem jövök a megoldásra.
Kedves Kérdező!
Ne sürgess! Még nem tudom a megoldást. Ahhoz még meditálnom kell legalább három szemmel.
Türelem rózsát terem!
Én azt tanácsolnám hogy hagyd a tanácsokat a francba.
Az hogy másnál mi működik, meg mi nem téged csak összezavar. A te meditációd a tiéd, és senki nem tudhatja mi zajlik ott.Ezt a harmadik szemes dolgot meg valahol olvastad, vagy hallottad. Megpróbálod céllá tenni, és így a meditációd nem is lesz meditáció. Egy meditációnak nem lehet célja.
Ki mondta, hogy a harmadik szemet nem jó céllá tenni?
Igenis, jó céllá tenni.
Nekem a harmadik szemet az orvosom ítra fel receptre.
Kavintonból.
Az volt a célja vele, hogy a másik két szemet ne felejtsem el bevenni.
Azóta emlékszek tisztán mindenre.
Kedves Alex.
Azért írtam neki hogy ne tegye céllá, mert ha céllá teszi elhiszi hogy létezik. Ha elhiszi hogy létezik akkor meg előbb-utóbb látja is. Onnan alakult ki ez a sok nyolcadik szem, meg vérfarkas, meg a franc tudja még mi. De önmagában a meditáció ha nem hiszel semmiben nagyon hasznos dolog. Én megértem hogy viccesnek tartod, én is viccesnek tartom itt a legtöbb dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!