Nyitott szemes meditáció jobban felélesítheti a belső látást?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
épp éjjel végeztem meditációt 3. szememre azurit ásvánnyal homlokomon, és amikor egy pillanatra kinyitottam szemem egy erős fényvillanást láttam kő magasságában kicsit a kő mögül. Olyan amikor szivárványt lát az ember, de itt fényforrásként látszódott egy másodpercre feltűnve.
Van véleményetek mi lehetett ez?
Azon gondolkoztam, ha végig nyitott szemmel meditálnék jobban előhozhatnám a 3. szemes, belső látásomat?
27/F
2012. okt. 12. 12:58
11/13 anonim válasza:
De hát éppen a harmadik szemem nem látom sehol. Akkor meg hogy nyissam ki?
Majd ha megtalálom a harmadik szemem, akkor biztos eszembe jut, hogy hova tettem a másik kettőt.
12/13 A kérdező kommentje:
Ez jó volt. :DDDDD
2012. okt. 13. 20:23
13/13 anonim válasza:
Hát persze! Hamarabb kaphatsz skizofréniát, mint becsukott szemmel-- de ne aggódj a becsukott szemű gyakorlatokkal is oda lehet jutni az elmeosztályra ha elég sokáig gyakorlod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!