A fű hatására kinyílhat a harmadik szem?
9/ aztán még plusz összehordtál egy bődületes marhaságot amikor azt írod--""Olvass kvantumfizikával kapcsolatos könyveket, ha érdekel. Ez az energia áramlik a testben, és vannak bizonyos csomópontjai. Ezek a csakrák.""
Először is semmi köze a kvantum fizikához, a testben áramló két különböző töltésű, két különböző energia szálakat alkotó rendszernek. Ez bió-fizika a gyengébbek kedvéért...
aztán nem csomópontok vannak hanem akupunktúrás gyakorlatban használt "test-energia csatornák bejárata"
Még a jó öreg 5000 évvel ezelőtt élt öreg kínai doki se értett meg mindent.
szóval nem pontok hanem test- energetikai-csatorna nyílások amelyeknek pozitív töltése van! Ezek fércelik le a testben a szervekhez és bőr felszínén a negatív töltésű energia szálrendszert amely, maga a lélek-energia, amely túlélni képes a test-halálát.
Keres rá, hogy többet tudhass, ezekre a fejezetekre a blogomból
19. f. A két csodálatos lelkünk.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
két energia szálrendszer van a testben egy a pozitív töltésű idegrendszer és a negatív töltésű lélek energia.
9/ irtad még ""A normális vallásoknak pont az a lényege, hogy szebbé és jobbá tegyék az ember életét. Ebbe nem férnek bele az ilyen dolgok.""
egy normális vallás, soha nem különbözteti meg az embereket és osztja kasztokba az egyik embert és nem kezeli érinthetetlennek SENKIKNEK a másik embert.
Nem hitegeti a éhezőt azzal, hogy légy jó, becsületes, nem akard elvenni a gazdagokét, akkor Te is gazdagként születhetsz le a következő életedbe.
Egy igazi vallás nem ígérget olyasmi ami nem igaz!!-- mennyországot, örök boldogságot se feltámadást, hanem itt és most teremtette volna meg a boldog életet, minden embernek egyformán! Ehelyett mindenhol a világban hereként eltartatja magát a néppel! Mert még egy temetési imáért is fizetnie kell az embereknek!
Normális vallás? mire alapozod-- hiszt fogalmuk sincs arról hol van és mi is tulajdnképpen Isten vagy a Teremtők?!!
Normális vallások? Újra leszületést ígér, vagy épp feltámadást vagy épp eljut a LELKED a mennyekbe.... Holott fogalmuk sincs arról MI BENNED A LÉLEK!! HOL a MENNY? létezik e vagy csak az ő fejükben született?!!
Ha a Földön minden ember élhető,gondok nélküli életet élhetne, ha nem szenvedne szükséget, és nem lenne olyan vért lázító igazságtalanság, akkor nem lenne szükség egyetlen vallásos sóderra se!
A vallási dogmák nem egyebek, mint marihuána és ópium szavakba csomagolva a nélkülöző tömegemberek számára. - a gazdagok, a politikai hazudozok, az erőszak szervezetek és a vallások által osztogatott.
S mid az amit előzőkben írtam a vallásokkal kapcsolat, nem jelenti azt, hogy ne tisztelném és csodálnám a fennmaradt írásos emlékek alapján, (még ha hozzá is tettek" a későbbi írók) ó-kori ember fantasztikus transzcendens gondolkodásra való képességüket, sőt egy-egy régen élt ember, átlagon felüli, beleérző képességét, illetve érzékenységét, intelligenciáját.
Függetlenül attól, hogy afrikai vagy ausztrál vagy épp észak- vagy dél amerikai törzsi nép őse volt de egymástól teljesen külön és távol, megérezték a lélek jelenlétét, vagy ráéreztek egy teremtőnek létezésére, vagy észak-amerikai indián pl kiléphetett a testéből is -csak nem értette meg még- viszont szembesült a földi isteni,
Hírhozó hatalmas Energia lóval is! Azóta van náluk az a szokás, hogy a holtakat összeácsolt állványzatra, magasra helyezik halálakor, hogy könnyebb legyen a léleknek felülnie a szellem lóra. Aztán két nap elteltével eltemetik a halott testet.
Szegények, régen amikor élt ez az ősi indián,és megtapasztalta ezt a csodálatos égi-tüneménynek is nevezhető ló-formát".... valószínűleg utána nem sokára történhetett egy hatalmas katasztrófa és sok-sok indián halhatott meg... de mivel nem értette meg, így azért a temetkezési szokásuk fennmaradt az élőknek mint hagyomány.
Gondoltam, hogy valami hasonlót fogok tőled hallani, nem is számítottam másra. Igyekeztem udvariasan is fogalmazni, amennyire lehetett. De egyre jobban tapasztalom, hogy aki meggyőződik a hülyeségről, annak kár bármit is magyarázni.
Én nem állítottam, hogy a kínai akupunktúra hülyeség. Az is egy jó dolog. Ne mondd nekem, hogy nézzek utána, elkéstél vele. Semmi köze nincs ahhoz, amiről most épp beszélünk. Egyébként ugyan annyira van ez is bebizonyítva, mint amiről én beszélek. Én elfogadom mindkettőt, mert nyitott vagyok mindenre, te viszont csak a neked szimpatikus dolgokat vagy hajlandó a tudatodba engedni.
De a te bődületes baromságod: a csakrák azok hindu dolgok. A nagy fenét hindu. Mint mondtam, már több mint 5000 évvel ez előtt is, a sumérok, és az egyiptomiak is nagyon jól tudtak ezekről. A hindu egy jóval későbbi dolog. De egyáltalán nem állnak kapcsolatban egymással, tehát a hinduk nem tanulták az egyiptomiaktól, se senkitől. Ugyanúgy rájöttek ők maguk is. Ez is bizonyítja, hogy létező dolog.
A "normális vallások" dolgot is sikerült kilométerekkel félre értelmezned attól, amire igazán célozni akartam. Én nem vagyok hindu. Nem mondtam, hogy pont a hindu a követendő példa. Ezt már csak te szőtted hozzá. Normális vallást akarsz? Buddhizmus. Taoizmus. Spirituális sátánizmus. Tovább nem sorolom, biztos nem hallottál még egyikről sem.
Egyik normális vallásnak sem az a lényege, mint ahogy te leírod. Szarom én le magasról a hindukat, meg a keresztényeket is. Egy buddhista például oké, hogy hisz a lélekvándorlásban, de nem azt tanítja, hogy szenvedned kell ebben az életben, hogy jobb lehessen a következő. Pont azt tanítja, hogy hogyan hozd ki a maximumot a jelenlegi életedből. Megtanítja, hogy hogyan lehet jó életed. De ez igaz a másik kettőre is amit felsoroltam, meg még sok másikra is.
A kereszténységről itt-ott összehabogott maszlagodat meg inkább hagyjuk. Az a vallás mindennek a legalja, kár még beszélni is róla.
A háborúkat nem kevertem össze semmivel, pontosan a helyén van, csak nem fogod fel, hogy mit írtam. Nem az összes ilyen jellegű háborút jellemeztem, csak néhányat, ami ide illik ehhez a témához.
A bioenergiáról gondoltam hogy írok itt, de ha az eddigi egyszerű mondataimat is félreértetted, ezt is félre fogod... inkább hagyom.
Megkísérlem mégegyszer elmagyarázni a harmadik szemet. Igen, én is kijártam az általános iskolát nagyon régen, tudom, hogy mi az a homloklebeny. Próbáld megérteni, hogy a harmadik szem nem egy olyan kézzel fogható szerv, mint mondjuk a máj. A harmadik szem a hatodik csakra kivetülése a homloklebeny egy részére. Leszarom, hogy nem hiszed el, hogy léteznek csakrák. Akkor azt se hidd el, hogy van végbeled.
Az összes baj a gondolatmeneteddel az az, hogy ami téged érdekel, és szimpatikus neked, annak utána nézel rendesen, és elfogadod. Ami viszont számodra nem szimpatikus, azt első hallásra elkönyveled hülyeségnek, úgy, hogy szerintem még egy nyamvadt könyvet sem olvastál el a témában, semmit nem tudsz róla. Ezt semmi nem bizonyítja annál jobban, hogy azt hiszed, hogy a csakrák hindu találmányok. Az egyes számodra nem szimpatikus vallásokat meg kevergeted itt össze vissza mint a tejbegrízt, hebegsz-habogsz össze vissza mindenféle innen-onnan hallott hülyeséget róluk.
Leírom utoljára: én az előző válaszommal sem támadni akartalak, te vetted annak. Továbbra sem foglak, az észrevételeimet írom csak le. Az általad ismert dolgokat is ugyan úgy ismerem, mint a spiritizmust. Amit nem ismerek, veled ellentétben nem alkotok róla véleményt.
Még valami: ne vagánykodj már úton útfélen azzal, hogy te ápolónő vagy. Én meg edző vagyok egy konditeremben. Se nekem, sem az ápolónőnek nem tanítanak vallásról, szóval mindketten önerőből néztünk utána a dolgoknak.
Tehát, még mindig nem tudod, mi az a fű. A fű egy gyógynövény. Az olaja gyógyítja többek között a rákot, de a HIV vírus ellen is értek már el vele eredményeket. Rendszeres használat mellett sem szokik rá az ember, ennek ellenére remekül gyógyítja a depressziót, mivel felnyitja az ember tudatát, sokkal eredményesebben gondolkodik el mindenen.
Amikor gimnazista voltam, depressziós voltam. Öngyilkossági kísérleteim voltak. Aztán elkezdtem füvezni. Egy év telt el, és új ember lettem.
Mielőtt elkezdtem füvezni, orvosokhoz jártam. Mindenféle baromságról beszélgettek velem, meg tömték belém a xanaxot, meg a hasonló gyógyszereket. A te drága orvosaid semmi mást nem csináltak, csak rontottak a helyzeten, ráadásul egy időre gyógyszerfüggő is lettem. Nem azt mondom, hogy nincs jó orvos, de kb a 90%-uk nem az.
Először is nem a pszichiáterek a rosszak hanem a gyógyszerek nem mind megfelelő, valahogy úgy ahogy te híres füved is ártalmas.az tény hogy kábít és nyugtat és csökkenti a fájdalmat, de épp ez a veszélyes benne. ezért terjedhetett el annak idején ez a kábítószer engedélyezve, több országban is és Amerikában is a XX. század elején aztán derült ki hogy milyen káros az agyra.
Amint olvasom a soraidat nálad is megmaradt a hatása, mert nem érted azt, amit írtam, lassú a gondolkodásod, nem árt ha azt is edzed néha. Találsz a blogomban erre nagyon jó gyakorlatokat. S tanulj egy kis anatómiát.
S véleményt alkottál 14/ akkor amikor határozottan kiállsz olyan mellett, amit ezek szerint csak hallottál, olvastál de te magad nem érzékelted soha.
A test elől záródott és emiatt elől van egy erős energetikai vonal amelyen vannak a te általad említett csakrák" és amit én hozzátettem, hogy a testközép akupunktúrás pontok nem 4-5 csak hanem sokkalt több és a gáttól halad felfelé a fejtetőre, majd onnan lefelé a háton vissza a gátra és ott zár ez a mágneses energia szál amelyen vannak a test-energetikai pozitív töltésű csakra illetve az összes akupunktúrás pont. Szóval a lényeg a csakra azért lett mert valaki sok ezer évvel ezelőtt csak ennyit volt képes érzékelni és a buddhizmussal és népvándorlással terjedt szét a hinduk csakrák" gyógypraktikája.
Tőlük függetlenül működött 5000 évvel ezelőtt szintén a kínai orvos és valószínűleg segédjei is akik viszont az összes test-energetikai pontot érzékelték és lejegyezték és azóta is szúrkálják.
De nem árt ha tudod, hogy legyen az csakra pont vagy akupont, csak pozitív töltésű test-csatornák, amelyek a testhez fércelik az életnek negatív töltésű lélek energia szálrendszerét. Amiről se a csakrások se az akupunktőrök, se a számtalan gyógyítgató", de egyik vallási felekezet se,de még különböző papjaik se, mind ez eddig nem tudtak, nem ismertek!! Fogalma sincs az embernek mi a lélek benne, mert sehol nem tanították nem írtak eddig róla.
Szóval nem árt ha tanulsz még, mert még hasznodra válhat.
Megint kevered a szezont a fazonnal, de már hajnal egykor nincs kedvem vesződni vele, úgy is csak az egyik füleden bemegy, a másikon meg jön kifele amit mondok, tök felesleges. Bár látom, az előző kommentemet megérte szájbarágósabban írni, kevesebb mindenbe kötöttél bele.
Illetve itt egy nagyon jó tanács: ha valamire rávágod hogy nem így van, akkor minden esetben illik megcáfolni. MINDEN ESETBEN! Nálad ez viszont kimaradt. Bővebben és objektívebben is írhatnál például a marihuána káros hatásairól, amiket nekem hosszan tartó használat mellett nem sikerült felfedeznem. De te, biztos jobban tudod, annak ellenére hogy csak olvastál róla, de nem tapasztaltad meg a hatását soha. Kitől is idéztem ezt? Az agyam köszöni szépen, rendben van, kitűnő tanuló voltam a gimiben.
Nagyvonalakban:
Nem értem, mire írtad, hogy csak hallottam róla, de nem tapasztaltam. Semmiről nem beszélek amit nem ismerek. A meditációkat napi szinten űzöm, és nagyon erősen tapasztalom a pozitív hatásait, és köszönöm, nem vagyok skizofrén még mindig, és nem is leszek, vagy ha igen, nem ettől.
Még mindig nem tiszta számomra, hogy miért jössz az akupunktúrával, meg a kínai okosságokkal. Mintha ez a dolog kizárná azt, amiről én beszélek. Pedig nem. Attól, hogy a kínaiak alkalmaztak egy fajta módszert, attól még létezhet többféle módszer, főleg, hogy az akupunktúrának és társainak még csak nem is az a céljuk mint a spiritualitásnak, ezért vagyok rajta ilyen szinten kiakadva, hogy akkor most ez mit keres itt. A meditáció elsősorban nem gyógypraktika, itt értelmét veszíti a vita. A csakrák nem gyógyításra vannak. És nem is 7db van belőlük, azok csak a fő csakrák a gerinc mentén.
Végezetül: mielőtt azt hinnéd, hogy nem értem amit írsz... dehogynem értem. Csak ügye ahogy a mondás is szól: "Értem én, csak leszarom". Leszarom, mert nem arról beszélsz amiről én, Leszarom, mert nincs értelme a vitának, és Leszarom, mert nem lehet veled normálisan vitatkozni.
Én nem vitatkozni szándékoztam ahogy te válaszolsz udvariatlanul én segíteni és tanítani akartalak, mert még fiatal vagy és sokat kell tanulnod ezekből HA érdekelne komolyan.
NA de aki spirituális marhaságokat zagyvál, az se különb a bigottaktól, sok szerencsét az antik babonasághoz remélem egyszer még a körmeit is megcsókolod a buddha szobornak!
De még valami ugye azt írtad én nem értek hozzá és nem ismerem az általad felsorolt vallásokat, mint Buddhizmus. Taoizmus. Spirituális sátánizmus.
Kezdjük az utolsóival;-1./sátánizmus
****Először is egy baromság, mert nem léteznek se jó, se gonosz szellemek, nincs alvilág se mennyország, se angyalok, se pokol, se sátán.
2./ Taoizmus- az nem vallás hanem csak filozófia, amely a dolgok út"-járól, törvényéről szóló tanítás. de két filozófiára bomlott a materialista és az idealistára. Az egyik a természet alkotta út"- törvényszerűségét tartja igaznak a másik filozófiája szerint mint eszmei princípium" az "isteni úr" szerepel. De egyik se vallás, csak filozófia.
A 3/ buddhizmustól a véleményem - ****egy olyan vallást, amely azt tanítja hogy az élet egy szenvedés, amelynek oka az élethez való ragaszkodás, és a leküzdésének módja pedig az, hogy le kell mondani a vágyainkról.
****Az ilyen filozófia abnormális! Az aszketikus életre való tanítása még inkább élet ellenes és hazug, mert csak a nyomorgó népet kötelezi a szegénység, az éhezés elfogadására. Hasonló szélhámosság a részükről az a sóder is hogy ha becsületes vagy még ha éhen is halsz akkor újra leszülethetsz de már te is gazdagként-- máskülönben csak hangya vagy épp patkányként....nem hiába etetik egyes helyeken a szerencsétlen elbutított nép a patkányokat... hátha egy rokonuk...!!
Ezekből a törvényekből a legfontosabb ne kívánd meg más vagyonát, ne öld meg és vedd el a más tulajdonát... ezzel a gazdag hereréteget kívánta védeni a hitük! nem pedig az igazságot és méltóságot biztosító emberi életet!!
Nincs a világon egyetlen vallás se, ami a valódi élet igazságát hirdetné a Földön, csak az uralkodó réteg igazának és jogainak tesz eleget!!
A meditációs gyakorlatod legfeljebb egy darabig a fenekeden ülésre kényszerít de semmi több haszna nincs, mert a válaszaidból az látszik hogy fegyelmezettséget nem tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!