Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvásparalízis vagy mi ez?...

Alvásparalízis vagy mi ez? Tudat később kapcsol be.

Figyelt kérdés

Olvastam mar itt gyakorikerdeseken, meg neten is utananeztem, amiket talaltam azokkal en is talalkoztam, de nalam van egy masfajta jelenseg is, amit nem kivanok senkinek, mert szerintem mind kozul a legrosszabb.

Jartam mar egyszer alva en is kiskoromba, nekem is volt olyan h felebredtem tudatomnal voltam de megsem tudtam meg kinyitni a szemem kb 2 masodpercig.. Ez akkor persze egy orokkevalosagnak tunt, mert megijedek az ilyen dolgoktol.

Most viszont egy teljesen uj dolog ert 2 hete, es nem talaltam neten ehhez hasonlot, nem tudom mi lehet ez, talalkozott mar valaki ilyennel?

A tortenet az hogy felebredtem, de a tudatom nem kapcsolt be. Kinyitottam a szemem, de nem tudtam hogy hol vagyok gondolkodni se tudtam csak az volt a fejembe h hol vagyok hogy kerultem ide? Ez egy pillanat se volt es ijedtemben azonnal felultem korbeneztem a szobaban es lattam a dolgokat de nem ertelmeztem csak szinek es dolgok. Pulzusom az egekben es kellett 1-2 masodperc miutan felultem mig belapcsolt a tudatom es rajottem h igen azok a dolgok amit nem tudtam a tv, a szek es ez az en szobam. Borzaszto volt az az 1-2 masodperc! A problema h most ujra kisert mar 3 napja, azzal a kulonbseggel hogy az elalvas nem megy. Mint mikor nagyon faradtan vezetsz es majdnem elalszol de felriadsz h nem szabad aludnod de mar szinte aludtal. 3 napja ez van ejjelente. Aludnom kene es akarok is, de amint sikerulne felebredek. 3. 4. alkalommal sikerul, es ehhez hozzajarul egy nagyon minimalis pillanatnyi tudat nelkuli allapot. Ma ejjel viszont mar nem mertem aludni, mert most megint 1-2 masodperc is volt es igy nem merek lefekudni sem.. (Hajnali 5)..

Valaki tudja mi ez, volt valakinek, mit lehetne tenni?

2013. máj. 10. 05:01
 1/2 anonim válasza:

ilyen nekem is volt.

tanulj meg tudatosan álmodni, még éveznéd is a dolgot.

2013. máj. 10. 14:35
 2/2 anonim válasza:
Szia, most volt ilyen nekem is, veled mi történtnaztán? Elmúlt?
2015. febr. 1. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!