Ez is alvásparalízis?
Figyelt kérdés
Ha 2:30 körül felébredtem, és amikor vissza akartam aludni nagyon erősen elkezdett "zúgni" a fülem, a szememet nem bírtam kinyitni és semmit sem tudtam megmozdítani, de tudatomnál voltam, tehát tudom mi történt. Nagyon megijedtem és minden "erőmet" arra használtam, hogy kinyissam a szemem. Ez az éjszaka folyamán olyan háromszor történt meg, aztán már kezdtem félni és inkább elkezdtem mászkálni. Ha nem alvás paralízis volt akkor mi lehetett?2013. jan. 10. 19:59
1/8 A kérdező kommentje:
Már az első szót elrontottam...nem "Ha", hanem "Ma".
2013. jan. 10. 20:00
2/8 anonim válasza:
Szerintem zaklatottság. Biztos rengeteg gondolkodni valód van, vagy nincs kész a házid. Egy pohár langyos tejbe egy kanál mézet elkavarni este, és meginni, és akkor jól alszol.
3/8 anonim válasza:
Igen, ez az. Jobb is ilyenkor, ha kicsit felkelsz, nem alszol rögtön vissza, akkor kisebb eséllyel ismétlődik meg.
4/8 anonim válasza:
Ez alvásparalízis. Teljesen normális, csak rosszkor keltél fel. Az alvási folyamat bonyolultabb mint gondolnánk. Velem már többször előfordult és még ennél is elképesztőbb sztorikat tudnák mesélni. Ilyenkor nem kell félni. Tanulj meg meditálni és alkalmazd alvás előtt.
5/8 anonim válasza:
Minden bizonnyal alvásparalízis volt, de azzal tisztában kell lenned, hogy ebben semmi misztikus, természetfeletti, ezoterikus vagy különleges sincs. Totálisan ártalmatlan, hétköznapi dolog, sok emberrel előfordul, és ha megszokod, akkor egyáltalán nem is félelmetes.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam. A helyzet az az, hogy kutyával aludtam aznap, és valószínűleg rossz időpontban keltett fel.
2013. jan. 11. 13:45
7/8 anonim válasza:
Ha megtanulnád a technikát ebből az állapotból könnyedén átmehettél volna tudatos álmodásba. Ha gyakran megesik akkor érdemes megtanulni szerintem. Legalább nem fogsz pánikolni.
8/8 anonim válasza:
Igen, alvásparalízis, nekem is nagyon erős fülzúgás szokta kísérni, mielőtt "átcsúszok" tudatos álomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!