Átéltem. Egy egyszerű alvásparalízis?
Ma negyed 6 körül a féligmeddig tudatos állapotba ébredtem bele,de egyébként az álmom idegen lényekről szólt,természetesen nem bírtam mocorogni,mintha értelmes lény közelségét éreztem volna,mintha a fejemnél ügyködött volna,az arcomat melegség járta át körülbelül 1-másfél percig majd hirtelen megszűnt mialatt kezdtem egyre éberebb lenni,fény jelenség nem volt sem egyéb zaj,zavarodottan ébredtem pedig én az a fajta vagyok aki úgy ébred hogy nem tudják megmondani ha eddig szundikáltam.Ébredésem után rögtön mozgást kerestem magam körül,de nem láttam a szobába semmit.Majd kimentem mert anyukámat hallottam hogy egy csillagra hitte azt hogy ufo,ez csak azért érdekes egybeesés mert pont amikor ilyet átélek akkor jelenik meg anyukám fejében is ez a "földönkívüli" dolog?Valószínű hogy mindez megmagyarázható hogy az agyam játszadozott velem,vagy a több napja tartó hőség és az érkező hidegfront miatt "nem voltam magamnál".Ja egyébként kicsit zavart voltam a talpra állásomat követő pár percben is.
De akkor is ez nagyon fura volt.Rá tett egy lapáttal anyu csillagra tett háromszögű megjegyzése.Várom a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!