Mi történhet velem ha alvásparalízis alatt ébresztenek fel?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 08:22
1/6 anonim válasza:
Felébredsz, és megszűnik a paralízis, nem?
Vagy örökre béna maradsz, ezt szeretnéd hallani? :P
2/6 anonim válasza:
Én speciel ébren szoktam lenni közben, csak -mint alvás közben- nem tudok mozogni. Egyébként nem történne veled semmi különös, ha ilyenkor "ébreszteni" próbálnak, talán csak hamarabb térsz magadhoz.
Az alvásparalízises kérdéseket egyébként továbbra is teljesen felesleges az ezotéria kategóriába tenni, mert semmi paranormális nincs benne.
4/6 anonim válasza:
A paralízis alatt ébren vagy. Egyébként semmi, felébredsz. Én tudatosan, hangosan szoktam nyöszörögni, fel kel rá a férjem, és abban a pillanatban, hogy szól, elmúlik.
5/6 anonim válasza:
Még a kérdést sem értem. Amikor az ember vagy állat elalszik az agya kikapcsolja a mozgáshoz használt idegeket vagy miket ezáltal a szervezet lebénul. Ezért ven az, hogy rémálom közben nem futsz el csukott szemmel és inkább ernyedten fekszel. Vagyis maga az alvás egyfajta bénultságban telik. Attól, hogy az agyad felébred, még nem biztos, hogy teljesen magához tér és azért késik kicsit az alvás közbeni mozgásképtelenség megszünése, semmi köze a szellemvilághoz ez csak egy tudatálapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!