Betegség oka? (lelki okok? )
"Állítólag minden betegség egy lelki ok miatt van."
Igen? Akkor miért van az, hogy van, aki sikeres a munkában, saját vállalkozása van, szerető családja és gyermekei, rákos lesz? Csak úgy kérdem, példaként...
Ha lázas állapot, akkor az állítólag szerethiány-érzésére vezethető vissza. A kisgyermekek is sokszor produkálják tudat alatt, mert emlékeznek rá, hogy olyankor az anyu akár egész éjjel is ott ült az ágya mellett.
Ha láz nincs, de az illető örökké az orrát fújja, prüszköl és hasonlók, akkor azt üzeni a környezetének: tele van veletek a "hócipőm" hagyjatok már egy kicsit békén, menjetek tőlem távolabb, magányra, nyugalomra vágyok.
rák = belülről rágja a bánat, a keserűség
vállalkozónál lehet ez is, (attól hogy sikeres vállalkozó, még vannak érzelmei)
de lehet az is, hogy az állandó stressz, az ideg emészti fel, rágja el belülről az idegeit, az egész életét.
Egyébként vállalkozóknál foglalkozási ártalom vagy a rák, vagy az infarktus.
4-es vagyok!
Úgy látszik, hogy a 71 %-osok egyformán tudják, vagy mindketten vállalkozók vagyunk, voltunk, tehát tisztában vagyunk azzal, mit is él át egy vállalkozó akár van pénze, akár nincs! :))))
"Igen? Akkor miért van az, hogy van, aki sikeres a munkában, saját vállalkozása van, szerető családja és gyermekei, rákos lesz? Csak úgy kérdem, példaként..."
Mer adót csalt, sikkasztott
A megfázás leginkább arra vezethető vissza, hogy vírusok támadták meg a szervezetedet.
Én folyamatos stressz alatt vagyok, mégsem voltam orvosnál már 4 éve. Nem kell minden hülyeséget elhinni.
"A tünetek ezt jelzik: nemtörődömség, ridegség az élet dolgaival szemben; magunkba zárkózunk és semmi sem melegíthet fel; visszahúzódunk a mindennapi élet válságától és papírzsebkendőből építünk falat magunk köré; tartózkodunk az emberektől és egyes helyzetektől: "ne gyertek közel, náthás vagyok", nem akarunk semmit látni, hallani, csak ágyba bújni és a takarót a fejünkre húzni; már "nem bírunk többet lenyelni" a megduzzadt mandulák miatt; védekezési magatartás: "ugatni", köhögni másokra; összetörtség és rekedtség, mint ordibálás után; a kommunikáció korlátolt: orrunk bedugult, a torkunk rekedt, a légcső fáj; tisztulási műveletek zajlanak a testünkben."
Innen másoltam: [link]
De azért ez már majdnem egy éve van, nem? Nem került valami új a környezetedbe, amire allergiás lehetsz? Könnyű összekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!