Nektek be szokott válni az inga jóslata?
Az inga jóslás végső soron pszichológiára és némi ember biológiára épül. Aki hisz benne, annak "működik" és pontosan azt mutatja amit valójában gondolsz róla. Persze, ha csak nem befolyásolja egy környezeti tényező, mint a szél. Nekem egyszer egy ingajós jósolt egy tartókára illesztett ingával, ami miatt így elég hihetőnek tűnt. Csak furcsálltam, hogy a fémkarkötőmet miért vonzza az asztal. Hamar lebukott... XD Amúgy a jóslatainak a fele egész jól bejött.
-Átmentem az iskolában.
-Lett barátnőm.
-Valóban elkaptam egy megfázást.
-És lám, tényleg lett még egy haverom is!
Pusztán 3 éves intervallumban.
Amúgy ha meg akarod tanulni a működését keress róla egy könyvet. Rengetek kókler könyv tartalmazza ezt is. :)
T.11!
Örülök, ha tetszett (valóban igy történt: hosszában lengett ki, az inga, mármint). Ami a többit illeti: kissé szkeptikus vagyok: egyszer találkoztam egy táltossal, aki e szerkentyű segitségével megállapitotta, hogy az ágyam a konyhámban van, valamint, hogy egy vizér van a közelben (a vizóra-akna fedelén állva...).
Ami meg a vizkeresést illeti: ne tévesszük össze az Eötvös-ingát a kérdezett "műszerrel": a szomszéd telken kutat akart ásatni a tulaj (jó régen), egy ilyen "isten áldotta tehetség" kb. 10 pontot talált üzembiztosan (az egyikben leltek is egy orosz rohamsisakot),ezután elzavarta, és rábökött egy helyre. 30m-en találtak is vizet. Inga nélkül...
Előveszem az ingám és a kezemet a
szeknek támasztom, az inga így lóg a
levegőben míg a karom tamasztja a
szék. Nem figyelek csak tartom, a
körülöttem lévők kérdeznek sorban, és
a válasz valós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!