Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek be szokott válni az...

Dodge kérdése:

Nektek be szokott válni az inga jóslata?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 17:08
1 2
 1/13 Shai-Hulud ***** válasza:
24%

Ki az az Inga, és melyik csatornán jósol?

:-)

2013. ápr. 24. 17:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Istenem miért nem lehet békén hagyni az embert ezekkel a f...ságokkal.
2013. ápr. 24. 21:02
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:
Hát igen, mi is ezt kérdezzük!
2013. ápr. 24. 21:24
 4/13 Shai-Hulud ***** válasza:
33%

Ezt kaptam privátban Dodge-tól:

"Helo, úgy gondolom, hogy ha nem tudsz normálisan válaszolni egy kérdésre inkább tartsd meg magadnak. Lehet h a nyomorult kis életed ennyire silány h itt éle ki magad de ku.rvára nem kíváncsi erre senki."

Csak szeretném felhívni Dodge figyelmét, hogy a nem normális válaszok sorát nem én kezdtem, hanem ő.

És ha ő sem tud normálisan válaszolni egy egyszerű kis poénra, akkor miért pont én tudjak?

Viszont a privátban történő gyalázkodás kettőnk közül mégis inkább őt minősíti. :-)

2013. ápr. 25. 17:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam nem oltalak be mindenki előtt
2013. ápr. 25. 17:59
 6/13 naughty787 válasza:

nem én kezdtem hanem ő :D hány éves vagy ember? 5?

am meg Dodgenak teljesen igaza van egy normális kérdésre miért nem lehet rendesen válaszolni? Lehet valakit ez a szakterület érdekel.

gratula a szép oltásért Dodge. :) látom azóta vissza sem írt :D

am meg egy privát dolgot kiposztolni egy undorító dolog lehet h csak egy üzenet de akármi más is lehetett volna,ezzel magadat minősíted.

2013. ápr. 26. 13:40
 7/13 Shai-Hulud ***** válasza:

"egy privát dolgot kiposztolni egy undorító dolog lehet h csak egy üzenet de akármi más is lehetett volna,ezzel magadat minősíted."

Arra nem gondoltál, hogy előtte el is olvasom???

(Lehet, hogy ez neked nem szokásod. Nekem viszont igen.)

És IGEN, az ok nélkül gyalázkodó beszólásokat közszemlére teszem. Lássa csak mindenki.

2013. ápr. 26. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Az inga is egy olyan eszköz, mit bármelyik más jóseszköz. Ha olyan ember kezébe kerül, aki valóban meglévő képességgel rendelkező szakember a jóslás terén, akkor működik. Előfordul viszont, hogy a legjobb ingás sem kap választ a feltett kérdésre, bármilyen ok miatt.

De saját magával kapcsolatban ő sem mindig tud kérdezni az ingától.

2013. ápr. 27. 09:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálam bevált:amikor a barátnőm a tököm felett lengette a cérnára kötött jeggyűrűjét, nagyszerűen kimutatta, hogy fiú vagyok...
2013. ápr. 28. 21:11
 10/13 anonim válasza:

LOL! :D Utolsó, hogy te milyen lökött vagy! Akkorát nevettem. :)

Egyébként meg a kérdésre: szerintem ezt is tanulni kell és persze kell hozzá tehetség is. Ha jól tudom, akkor pl. régen a semmi közepén is úgy fúrták a kutat, hogy az "ingásember" mutatta meg, hogy hol kell elkezdeni leásni. Ha csak pár méterrel odébb ástak volna, sosem találnak vizet. Persze az, hogy van ott egy vízér, az TÉNY, nem pedig jóslat.

A jóslatok pedig mindig csak lehetőségek, mert az ember önálló akarattal született lény, és ezért változtathat az élete menetén akár egy kis, adott pillanatban jelentéktelennek tűnő lépéssel is. Aztán hogy ezt ki minek nevezi, Sorsnak, előre elrendeltségnek, vagy véletlennek...

2013. ápr. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!