Mennyire hisztek az inga segítségében? Mennyire hiszitek
el azt, amit válaszol a kérdéseitekre? Aszerint
cselekedtek, vagy nem?
Figyelt kérdés
Kicsit nehéz helyzetben vagyok és nem tudom, hogy döntsek.
Nekem már sokszor segített az inga, és bízom benne, ezért most is kértem tőle segítséget. Az inga által adott válasz számomra kedvező, mert azt mutatja, hogy nem reménytelen a helyzetem. Viszont, ha úgy lépek, ahogyan azt az inga mondta, akkor valamilyen szinten feladom az elveimet. Korábban, az élet ugyanezen területén egyszer feladtam az elveimet és pofára estem. Ezt mindenképpen el szeretném kerülni, ezért nem tudom, mit tegyek, hallgassak az ingára, vagy ne.
Körülbelül annyira hiszek benne, mint a virágszirom tépkedős "szeret-nem szeret" módszerben.
2013. márc. 3. 19:10
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár nem írtam, azt hiszem lehet sejteni, hogy elsősorban azok válaszát várom, akiket érdekel az ezotéria és hisznek az inga segítségében.
2013. márc. 3. 19:16
3/8 anonim válasza:
Azok, akik hisznek az inga segítségeben, azok hisznek az inga segítségében. :-)
2013. márc. 3. 19:18
4/8 anonim válasza:
Mesélj,mire akarod a választ,vagy miben kéne a fiúval kapcsolatba döntened?Tudja,hogy birod?
2013. márc. 3. 20:11
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, írtam üzenetet, itt nem akartam leírni a sztorit.
2013. márc. 3. 20:50
6/8 anonim válasza:
Amugy engem is érdekel ez az ingás dolog!Ki fogom próbálni
2013. márc. 3. 23:28
7/8 anonim válasza:
Azt mondják, hogy aki nem lép túl az Ego-n az nem tud ilyen helyzetben ingázni, mert szépen azt lengi az inga, amit hallani szeretne.
Mivel nem tudom megcáfolni, hogy működne, ugyanis nicns személyes tapasztalatom, azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg mással csináltatni, akár több emberrel is, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a módszerhez.
2013. márc. 4. 11:02
8/8 anonim válasza:
Az ingára való ráhagyatkozással óvatosan kell bánni. Ingát valójában nem mi irányítjuk. Sajnos, egyre több olyan inga van, amelyet nem boldogító erők irányítanak. Ennek legfőbb oka az, hogy sokan úgy nyíltak ki a szellemvilág felé, ahogyan nem szabadna kinyílniuk. Az inga, mivel külső és benső sugárzásokra, rezgésekre reagál, azért ki van téve olyan zavaró erőknek, melyek éppen nem a szeretet és szeretés irányát kívánják követni. Ezért e téren igen nagy a bizonytalansági tényező. Ezért ott mindig megvan a tévedés veszélye, mely csak megfelelő kontroll által csökkenthető. Normális körülmények között az inga a tudattalan világ jelzőkészüléke, s mint ilyen, tud pozitív információkat adni olyan dolgokról, amelyeket a tudati szint nem érhet el. Mivel sokan nemcsak ilyesmire akarják használni az ingát, így olyan erőnek adják át a kormányzást, akinek benső világáról nincs biztos ismeretük. Az inga önmagában nem képes úgy Rá hagyatkozni, hogy általa bárkit is tévedhetetlenül vezetni tudna. Erre a lelkiismeret való. Vegyük tudomásul: nincs csalhatatlan ingázó, csupán többé-kevésbé tévedő ingázó van. Használhatjuk tehát nyugodtan az ingát, de az általa kapott információkat más úton is meg kell próbálni mérlegelni. Nem szabad feltétel nélkül semmiféle ingában bízni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!