Hogyan tudnám bevonzani az életembe a szerelmet? Konkrét személyt be tudunk vonzani vagy inkább csak egy elképzelt alakot ismerünk majd meg? Akinek sikerült a szerelemben alkalmazni a vonzás törvényét, leírná nekem a történetét?
Figyelt kérdés
Ismerem a vonzás törvényét és használom is. Nagyon sokszor segített már és szinte minden területen működött is, ahol már próbáltam, kivéve a szerelmet.
Szeretnék végre egy boldog párkapcsolatot, de semmi sem akar összejönni. Nem volt még párom, nem is csókolóztam még, mert valahogy mindig úgy alakult, hogy aki tetszett, annak én nem tetszettem vagy fordítva. Legutóbb nagyon úgy tűnt, hogy bejövök egy srácnak, és nekem is tetszik ő, de végül pofára ejtett ő is..
Hogyan tudnám használni a vonzás törvényét a szerelembe? Konkrét személyt be tudok vonzani vagy inkább az általam elképzelt "nagy Ő-t", akit majd megismerek?
18/L
2013. ápr. 5. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!