Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudnék emlékezni az álmomra?

Hogy tudnék emlékezni az álmomra?

Figyelt kérdés
Az, hogy mikor felkelek írjam le amire emlékszem, az nem működik, mert egyáltalán nem emlékszem rá. Mégis mit tehetenék?

2013. ápr. 1. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha este jól bekajálsz, akkor intenzívebbek lesznek az álmaid, és így könnyebb lesz emlékezned. Ha így is csak morzsák maradnak, meg akkor reggel ne nyisd ki a szemed, és ellazulva próbálj a morzsákra gondolni, ehhez kb. olyan szinten kell ellazulnod, hogy vissza vissza ess az alvás állapotába. Nekem ez a módszer segít. Talán a jövőt keresed az álmaidban?:D
2013. ápr. 2. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:

felejtsd el a bekajálást, akkor csak ott fog rohadni éjszaka a hasadban az étel, mert az emésztésed leáll alváskor. Vagy pedig nem fogsz bírni elaludni, mert a tested az emésztésre koncentrál.

Szóval: agykontroll. Ott van egy jó technika, hogyan emlékezhetsz álmaidra. Most nem írom le, nézz utána. Agykontroll könyveket keress.

2013. ápr. 2. 10:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem a jövőt keresem, hanem csak szeretem élni az álmaimat, ha emlékszem rá miután felkeltem, érdekes ha elemzem...

Nagyon sok agykontroll könyv van, és a Gyakorikérdéseken nem nagyon találok ilyenről jó módszert...

2013. ápr. 2. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Agykontroll könyv? Menj el a tanfolyamra és kész! Amúgy én is éppen az agykontrollt akartam ajánlani! :D
2013. ápr. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!