Miért válaszolnak?
Figyelt kérdés
Akit nem érdekel az ezotéria témakör, vagy éppenséggel elveti még a gondolatát is, az mit keres ebben a témakörben, miért válaszol a kérdésekre?2013. márc. 22. 00:35
31/32 A kérdező kommentje:
ma 00:26:
Te vagy az elvakult hittérítő, nem én. Ne feltételezz rólam hülyeséget. Én nem akarom megmondani senkinek, hogy miben higgyen. Te és a hozzád hasonlók viszont igen.
Én azt írtam, hogy egy adott társaságon belül, ha beállít egy hittérítő, az nem fog érdekelni senkit. Igen, ez rád is vonatkozik, ha megsértődsz rajta, ha nem. De ugyanúgy rám is vonatkozhatna, csak hogy én nem nyomulok sehol téríteni, megaszondani a frankót, ellentétben veled.
2013. márc. 25. 10:41
32/32 anonim válasza:
Értem mire akarsz kilyukadni. A feminácikat is értem. De minek kapálózol annyira a saját igazadért, ha tökéletesen biztos vagy benne? Egyébként erre a feltett kérdésedre pont nem egészséges, ha csak az egyik oldal válaszol, remélem érzed az iróniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!