Miért válaszolnak?
Mert így szórakoznak, és van sok idejük.
Igaz, a "pénztárca varázslás" szerintem is hülyeség, de amikor szellemes, és ufós kérdésekhez írogatnak negatív jellegű válaszokat, az már tényleg zavaró tud lenni.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is vannak dolgok, amelyeket hülyeségnek találok, de még mennyi... (pl. ez a pénztárca varázslás nekem se túl hihető). És szeretek véleményezni. De ahol tudom, hogy ez a fő téma, nem megyek oda azzal, hogy: "Gyerekek, baromságokat beszéltek."
És miért kérdezitek ezt meg minden áldott nap, amikor már tisztességesen meg lett válaszolva?
Az, hogy valaki nem hisz valamiben, még nem jelenti azt, hogy nem is foglalkozik vele. Miért nem szabad valaminek a színét és visszáját is megvizsgálni?
Tegnap azt kérdezi valaki, mit tudunk az andromédabeliekről. Miért baj az, ha leírjuk, hogy annak a kiterjedése 110 ezer fényév szélességű, és több millió fényévre van a Naprendszertől? Miért nem szabad ezt leírni? Vagy az a jó, ha leírjuk, hogy zöldek és gülü szemük van? az sem baj, ha hülyeség?
"Tegnap azt kérdezi valaki, mit tudunk az andromédabeliekről. Miért baj az, ha leírjuk, hogy annak a kiterjedése 110 ezer fényév szélességű, és több millió fényévre van a Naprendszertől? Miért nem szabad ezt leírni? Vagy az a jó, ha leírjuk, hogy zöldek és gülü szemük van? az sem baj, ha hülyeség?"
Mondjuk talán azért, mert baromira nem kíváncsi az ilyen válaszokra? Hmm?
Mi lenne, ha inkább nem írnál semmit, nem kellemetlenkednél?
Például nem hiszek bizonyos vallásokban, így nem is járok olyan jellegű oldalra, témakörbe. Ugyanis a lőtéri kutyát sem érdekelné a véleményem.
Vannak olyan kérdések, ahol lehet érveket ütköztetni pro és kontra, de az olyan kérdést úgy is teszik fel. Például: "Mi a véleményed a...?"
Úgy is feltehettem volna ezt a kérdést, hogy miért nincs kommunikációs kultúrájuk egyeseknek? Tényleg, miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!