Miért válaszolnak?
ma 17:44:
Nem az ilyen jellegű válaszokra gondoltam. Ha tényszerű kérdésről van szó, amit hitelt érdemlően meg tudsz cáfolni, ám legyen. Nem ezzel van a gond.
A lehúzó, trollkodó, offoló válaszokról beszélek. Azt hittem, ez egyértelmű.
ma 17:54:
Akkor ezek szerint te minden egyes kérdésre válaszolsz ezen az oldalon, az összes témában?
Különben pedig arra a kérdésre illik válaszolni, amiben te vagy a megszólított. Ha nem, akkor nem illik. Pont.
"Azért, mert a trollok tartják kordában az ezotériában elhülyült társadalmat."
Az ilyen hangvételű válaszokról beszélek elsősorban. Na, erre az, aki például hisz az ezoterikus dolgokban, egyáltalán nem kíváncsi.
adfgrzhn, bocs, de én ezzel sem értek egyet.
A gondolatmeneted lényegével nincs gondom, de te is abba a hibába esel, mint az un. „hívők”. Nem azonosított repülő tárgyak vannak. Ez nem is kérdés. A mibenlétükről lehet csak elmélkedni. S, hogy csodák nincsenek? Dehogynem. Legalábbis én a csodák kategóriába sorolom magát az emberi elmét is, és rengeteg olyan dolgot, amely egyik tudományág sem tudja hová tenni, de létezik.
ma 18:35:
Szerintem felesleges összemosni azokat, akik ártalmatlanul hisznek valamiben, azokkal, akik olyan dolgokban hisznek, melyek következtében kárt okoznak másoknak.
Továbbá úgy látom, te sem különbözöl az elvakult hívőktől. Téríteni akarsz, "meg akarod világosítani" az embereket.
Ez értelmetlen és erőszakos dolog, és egy olyan helyen, ahol nem hívők és ellenhívők vitáját kezdeményezi a feldobott kérdés, hanem kifejezetten a hasonlóan gondolkodókat várja, ott egyszerűen senki nem kíváncsi rád, felesleges a véleményed, nem érdekel senkit. Ezt kellene felfogni.
Már megbocsáss, de én nem fogok berombolni egy templomba mise közben, s azt üvöltözni, nincs isten (sic!), s az egész vallás csak butaság. Nem teszem, mert tudom, nem illik. És mindegy mit hiszek.
De ha a pap azt prédikálja a szószékről, hogy a Bibliában le van írva, hogy Jézus viking lámpakészítő mester volt, s csak később ment Izraelbe zsidókirálynak, akkor azért csak szabad felhorkannom, nem!
És ez nem templom. És ezt a moderátorok is így látják. Kiderülhet ez számodra is, mert sem kérdést, sem választ nem törölnek azért, mert az vitázik a kérdezővel, válaszolókkal.
Hülyeségben hinni nem "ártalmatlan" hit szerintem. Pl. ha hiszel az angyalokban, hogy segítenek, az lehet, hogy számodra megnyugtató, ugyanakkor megnyugodni egy önbecsapástól nem feltétlenül egészséges.
"felesleges a véleményed, nem érdekel senkit. Ezt kellene felfogni."
Ki is az elvakult hittérítő? :D Legközelebb majd égő vasvillával dobálsz meg, mert nem úgy gondolkodok, ahogy te :D Én csak elmondtam a véleményem, te meg rögtön nekem ugrasz, mert veszélyben érzed azt, amid sosem volt. Arra bezzeg nem tudsz válaszolni, hogy miért nincs igazam (ja, hogy bele kéne gondolni? Bocs.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!