Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért válaszolnak?

Miért válaszolnak?

Figyelt kérdés
Akit nem érdekel az ezotéria témakör, vagy éppenséggel elveti még a gondolatát is, az mit keres ebben a témakörben, miért válaszol a kérdésekre?

2013. márc. 22. 00:35
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

ma 17:44:

Nem az ilyen jellegű válaszokra gondoltam. Ha tényszerű kérdésről van szó, amit hitelt érdemlően meg tudsz cáfolni, ám legyen. Nem ezzel van a gond.

A lehúzó, trollkodó, offoló válaszokról beszélek. Azt hittem, ez egyértelmű.

2013. márc. 24. 18:13
 22/32 A kérdező kommentje:
ma 17:52: Ez hogy jön ide? Szerintem a pontozás nem jelent semmit. Maximum azt, hogy sok az ellenvélemény, esetleg a troll.
2013. márc. 24. 18:15
 23/32 A kérdező kommentje:

ma 17:54:

Akkor ezek szerint te minden egyes kérdésre válaszolsz ezen az oldalon, az összes témában?

Különben pedig arra a kérdésre illik válaszolni, amiben te vagy a megszólított. Ha nem, akkor nem illik. Pont.

2013. márc. 24. 18:17
 24/32 A kérdező kommentje:

"Azért, mert a trollok tartják kordában az ezotériában elhülyült társadalmat."

Az ilyen hangvételű válaszokról beszélek elsősorban. Na, erre az, aki például hisz az ezoterikus dolgokban, egyáltalán nem kíváncsi.

2013. márc. 24. 18:18
 25/32 anonim ***** válasza:
30%
És olyan opció nincs, hogy esetleg a valóságban kéne hinni a kitalált dolgok helyett, hogy el is érj valamit az életben és ne vessz el a találgatások gödrében? Meg hogy esetleg a józan észre kéne inkább hagyatkoznod, hogy mondjuk később ne főzd meg a gyerekedet egy lábasban, mivel valami ezoterikus ökör azt tanácsolta, hogy ez javít az auráján? A világ nem túl érdekes, nincsenek benne ilyesmik, bármennyire is szüksége van rá egyeseknek. Se UFO-k, se csodák, se boszorkányok. Ezért kell valakiknek mindig rávilágítani az igazságra. Ti ezeket nevezitek trolloknak.
2013. márc. 24. 18:35
 26/32 anonim ***** válasza:

adfgrzhn, bocs, de én ezzel sem értek egyet.

A gondolatmeneted lényegével nincs gondom, de te is abba a hibába esel, mint az un. „hívők”. Nem azonosított repülő tárgyak vannak. Ez nem is kérdés. A mibenlétükről lehet csak elmélkedni. S, hogy csodák nincsenek? Dehogynem. Legalábbis én a csodák kategóriába sorolom magát az emberi elmét is, és rengeteg olyan dolgot, amely egyik tudományág sem tudja hová tenni, de létezik.

2013. márc. 24. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
És miután megismeri a tudomány, már nem fogod csodának tartani? Tudod, régen a Napot is, meg a villámlást is csodának tartották. Az UFO-t amolyan "értsük mire gondolok" alapon írtam. Persze, vannak azonosítatlan repülő tárgyak. Meg azonosítatlan emberi személyek is. Meg azonosítatlan újságcikkek is. Számodra én is azonosítatlan vagyok, ennek ellenére nem valószínű, hogy egy Marsról jöttem, mint Reptoid. De az is lehet, hogy igen...
2013. márc. 24. 18:56
 28/32 A kérdező kommentje:

ma 18:35:

Szerintem felesleges összemosni azokat, akik ártalmatlanul hisznek valamiben, azokkal, akik olyan dolgokban hisznek, melyek következtében kárt okoznak másoknak.

Továbbá úgy látom, te sem különbözöl az elvakult hívőktől. Téríteni akarsz, "meg akarod világosítani" az embereket.

Ez értelmetlen és erőszakos dolog, és egy olyan helyen, ahol nem hívők és ellenhívők vitáját kezdeményezi a feldobott kérdés, hanem kifejezetten a hasonlóan gondolkodókat várja, ott egyszerűen senki nem kíváncsi rád, felesleges a véleményed, nem érdekel senkit. Ezt kellene felfogni.

2013. márc. 24. 22:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de én nem fogok berombolni egy templomba mise közben, s azt üvöltözni, nincs isten (sic!), s az egész vallás csak butaság. Nem teszem, mert tudom, nem illik. És mindegy mit hiszek.

De ha a pap azt prédikálja a szószékről, hogy a Bibliában le van írva, hogy Jézus viking lámpakészítő mester volt, s csak később ment Izraelbe zsidókirálynak, akkor azért csak szabad felhorkannom, nem!

És ez nem templom. És ezt a moderátorok is így látják. Kiderülhet ez számodra is, mert sem kérdést, sem választ nem törölnek azért, mert az vitázik a kérdezővel, válaszolókkal.

2013. márc. 24. 22:56
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Hülyeségben hinni nem "ártalmatlan" hit szerintem. Pl. ha hiszel az angyalokban, hogy segítenek, az lehet, hogy számodra megnyugtató, ugyanakkor megnyugodni egy önbecsapástól nem feltétlenül egészséges.

"felesleges a véleményed, nem érdekel senkit. Ezt kellene felfogni."

Ki is az elvakult hittérítő? :D Legközelebb majd égő vasvillával dobálsz meg, mert nem úgy gondolkodok, ahogy te :D Én csak elmondtam a véleményem, te meg rögtön nekem ugrasz, mert veszélyben érzed azt, amid sosem volt. Arra bezzeg nem tudsz válaszolni, hogy miért nincs igazam (ja, hogy bele kéne gondolni? Bocs.).

2013. márc. 25. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!