Nektek miket sikerült eddig bevonzanotok a vonzás törvénye segítségével? Megkaptátok azt, amire nagyon koncentráltatok? =)
A legtöbb sikeres ember nem anyagi független, hanem olyan rabszolga mint egy átlag ember. A saját munkájuktól, vagy a vállalkozásuknak rabjai és attól rettegnek mikor dől össze a kártya a vár. (A félelemre építenek) Ezen felül csak irigykednek és gyűlölködnek olyanokkal szemben akik felfogják, hogy nem úgy kellene gondolkodni és élni ahogy ők csinálják. Csak ezt nem vallják be maguknak és inkább okoskodnak-egoistáskodnak, hogy nem létezik vonzás törvénye...
Közbe fogalmuk sincs a világ működéséről, mit miért van és milyen erők munkálkodnak. Tv-ből, környezetükből és az iskolákból informálodnak és ezért is buknak el. És igazából egy helyben toporognak ahogy az átlag szkeptikus és fikázó kommentelők nagy része itt is.
Nem értik miért looserek ( már bocsánat a kifejezésért és tsz kivételnek)
Mindenre irigykednek és mindenre van valami kifogás csak a valóságot nem látják.
Például a vonzás törvénye nem a pozitiv gondolkodsáról szól... ebből is látszik, hogy szellemileg fejletlen aki ezt írta.
Egyébként lehet hőbörögni, hogy kamu a vonzás törvénye de engem nem izgat, hogy te nem akarod használni és nem tudod. Mindenkinek a saját döntése mit akar. De a jószándékom megkivánja azt, hogy annak elmondjam a tapasztalatomat, tudásomat akit érdekel, nyitott rá és megérdemli a tudást.
Aki meg igazán "sikeres" és "fekete mágiázik" azt nem fogja neked elmondani milyen rituálékat csinál a szabadidejében.. és hogyan akar téged átverni.. és, hogy milyen erőket használ céljai elérésében..
Csak azt látod, hogy mondjuk egy bankár az illető aki neked gazdasági mutatókat mutat és szépen mosolyog...
A "fehér mágia" más tészta. A fehér mágiához nem kell titkos társaságot játszani... mert pozitív jószándékra épül. A jó-szándék révén lehet igazán megtudni az életutat és az igazi célokat elérni, amitől tényleg boldog lesz az ember.
Nagyon egyszerű...
Kigondoltam mit akarok és egyszerűen röviden megfogalmazva kívántam + jóérzést társítottam hozzá. Aztán vártam mi történik. Közben megváltoztattam a meggyőződéseimet, tévképzeteimet a gazdagságról. Mindent amit eddig hittem és képzeltem a társadalomról és világ működéséről töröltem magamban.
Minden egyes részletre oda figyeltem az életembe mi történik, mit manifesztálok és milyen üzeneteket kapok.
Aki akadályozott a hitembe és a tényeimben azt ignoráltam és csak olyannal próbáltam körül venni magam aki tényleg szeret és támogat. Végül a tapasztalataim alapján felépítettem a saját valóságomat és olyan természetesem veszem már, hogy szabadon úgy írányitom a "matrixot" ahogy én akarom mintha levegőt vennék.
Ennek eredménye képen fél év alatt lettem anyagi független úgy, hogy előtte több évig munkanélküli pályakezdő voltam.. és pontosan úgy alakultak a "dolgok" egyszerűen és könnyen ahogy elképzeltem. Fél év alatt nem is tudtam hogyan fogom elérni. A negyedik hónapban már nem is agyaltam túl sokat lassan kezdtem elfelejteni mit kértem és annó. De aztán jött olyan lehetőség amiről sosem gondoltam volna, hogy ez fogja elhozni és akkor jöttem rá, hogy az egész fél éves folyamatom arról is szólt, hogy ezt elérjem. A legtöbb helyzet nem annak tűnt, hogy az álmaim eléréséhez kell. De végül a fináléban összeállt a kép, mit miért történik és ezután még jobban figyelek minden részletre és minden útmutatásra.
Egyébként ez is a fejlődés része, hogy rájöjj igazából csak te magad hiszed nehéznek a céljaidat és nem a környezeted gától benne.
És amikor munkanélküli voltam semmi vonzást nem használtam, semmi alkímiát vagy mágiát. Csak okoskodtam mint az itteni szkeptikusok... Meg is lett az eredménye... az egy helyben toporgás...
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy én akartam mindig is a folyamatos spirituális fejlődést és a tudást. A fejlődéshez ez is kell.
Az anyagi függetlenség csak az anyagi része de igazából ez az erő a szellemi fejlődésről szól.
De visszatérve végig a tapasztalataimra hallgattam és hallgatok. A legtöbb ember nem tudja mit beszél, nincsenek saját gondolataik mert nem tisztán gondolkodnak.
Tehát a tapasztalataim legyen az spirituális vagy más mindig az ember önmagára hallgason, az érzések is fontosak még.
A szívbe jut először az információ nem az agyba. Ezt nem sokan tudják...
Ezért az érzések nagyon fontosak.
De ezt igazából részletesen nem lehet leírni mert az embernek saját magának kell tapasztalnia és saját magát tudja meggyőzni.
Ezért én se győzködök csak a tudásomat osztom meg.
Itt megpróbáltam az alapokat leírni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__3210552..
Sok mindenhez megkaptam a lehetséges utat a vonzás törvénye által, de a megvalósítást magamnak köszönhetem.
Kaptam munkalehetőséget, amikor nagyon kellett a pénz és nagyon kilátástalan volt a helyzet itthon(diák vagyok).
Apróságok tudom, de volt, hogy valakivel nagyon sürgősen beszélnem kellett, és nem tudtam elérni telefonon, de összefutottam vele az utcán teljesen véletlenül.
A barátomat, akivel minden tökéletes, a véletlenek sorozataként ismertem meg, pont akkor, amikor a leginkább szükségem volt valakire, akire számíthatok.
És a pozitív gondolatok folyamatosan segítenek abban, hogy a pánikbetegségem ne hatalmasodjon el rajtam. :)
Egyszer azt olvastam, hogy az összes vallás, és hit csak egy menekülő út a kétségbeesett embereknek, mert van mibe kapaszkodniuk. VAlami, amivel a megmagyarázhatatlan történéseket megmagyarázzák, vagy valami, amit okolni tudnak a rossz történésekért.
Tudjátok.. én örülök annak, hogy szembetalálkoztam a vonzás törvényével, és örülök, hogy ebbe "kapaszkodhatok". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!