Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek miket sikerült eddig...

Nektek miket sikerült eddig bevonzanotok a vonzás törvénye segítségével? Megkaptátok azt, amire nagyon koncentráltatok? =)

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ősszel elpusztult a macskám.Egy idő után szerettem volna egy másikat.Fehéret.

A múlt héten jött utánunk egy majdnem teljesen fehér macska az utca végétől.Kb. egy éves lehet.Mondtam,hogy inkább tegyük le,mert biztos van gazdája.Letettük,de nyávogott és jött tovább.Behoztuk,megetettük.Kinyitottam a kaput tíz percre,mert azt hittem,hogy úgyis elmegy.Nem ment ki,hanem szétnézett az udvarban,utána bejött.Most itt van és nagyon barátságos.Mintha csak tudta volna,hogy hova kell jönnie.

De lehet,hogy ez nem vonzás törvénye,hanem csak megérezte.

2013. márc. 14. 22:37
 12/25 A kérdező kommentje:
Nincsenek véletlenek. Ezt vonzottad be. Nagyon jó példa.:)))
2013. márc. 14. 23:05
 13/25 anonim ***** válasza:
így van! Nem létezik véletlen és szerencse sem létezik. Csak is tudatos teremtés.
2013. márc. 15. 07:56
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Óh, Istenem! Ennyi hülyét egy rakáson...
2013. márc. 15. 08:23
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mire számítottál? A Vonzás Törvénye működik, ide pl. olyan embereket vonzott, akik be vannak oltva gondolkodás ellen. (Meg olyan trollokat, mint te és én, akik röhögnek rajtuk.)
2013. márc. 15. 11:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megvan a saját véleménye! Maradjunk ennyibe szerintem! ;)
2013. márc. 15. 19:19
 17/25 anonim ***** válasza:

Meg úgy birom amikor a csóró, lúzerek vagy a tök átlagos emberek g*cire vágják a siker titkát.

Sikeres akarsz lenni?gazdag? Tehetsèg kell ès k*rvasok munka arra. Nincs itt semmi b*zeràns vonzás törvénye.

Nem azèrt lesz meg valamid/valakid mert sokat gondolsz rá... Megkérdeznétek akàrhány sikeres embert mindegyik kiröhögne téged ès a vonzàs tövényedet

2013. márc. 15. 20:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Örülök annak, hogy a válaszadók 80%-a pozitív gondolkodású ember, ők már sejtik/tudják, hogy mi az élet értelme és h miért vagyunk itt. A másik 20% helyében nem lennék, mert még nagyon sok mindent kell megtapasztalniuk az életben ahhoz, hogy eljussanak idáig. Én mindenesetre szurkolok nektek. :D :D
2013. márc. 15. 20:25
 19/25 anonim ***** válasza:
Attól még lehet valaki pozitív gondolkodású hogy nem kellenek neki hozza tündérmesék...
2013. márc. 15. 21:16
 20/25 anonim ***** válasza:

A macskás vagyok.Más dolgokat is tapasztaltam már,amiket szerettem volna.Direkt próbát is tettem és bejött.

Higgyen mindenki azt,amit akar,csak érdekes,hogy az ebben hitetlenek a legbunkóbbak a másik emberrel.Normálisan miért nem lehet közölni,hogy a vt. miért nem létezik? Írjatok egy valóban meggyőző választ és majd akkor el fogok gondolkodni.

2013. márc. 15. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!