Ez miért lehet? (vonzás törvénye)
Egy ideig nagyon jól működött,de van egy dolog amiben időnként változást érek el,de utána megint semmi,lehet hogy azért van mert minél több idő telik el annál inkább érzem magamban a hiányát,vagy a félelem miatt nem sikerülhet bevonzanom?
Más(kisebb)dolgokban viszont mindig működik.
Ha a Trollok mindenféle képen akarnak majd ide is írni pár "vicces" választ légyszi valami újat találjatok ki,a vasporos+mágnese lejárt,ha meg írtok valami legalább tényleg legyen vicces,köszi:D
A vonzás törvénye nem bizonyított dolog.Azért működik bizonyos embereknél,mert beképzelik maguknak.
Hadd szemléltessem egy példával:az emberek azért cigiznek,mert azt mondják,attól megnyugodnak.Ez nem igaz.Azért nyugodnak meg,mert azt hiszik,ha cigiznek,akkor megnyugodnak,tehát beképzelik az egészet.
A lényeg,hogyha nem hiszel ennyire benne,semmilyen jelét nem fogja mutatni ez az egész kitaláció.Tehát nem kell ebben hinned,teljesen fölösleges,így nem lesznek ilyen problémáid.
kevered a vonzás törvényét az agykontrollal,az tényleg arról szól hogy az ember úgymond bemagyarázza magának a dolgokat,a vonzás törvényét nem lehet cigizésre,stb-re használni
ez az alapvető különbség köztük,az agykontroll önmagunkra vonatkozik a vonzás meg mint a nevében is van bevonzás,de pl a nyereményeket,váratlan eseményeket amiket elképzeltem és megtörténtek nem igazán tudom beképzelni mivel ott van rá a bizonyíték hogy megtörtént
sátánnak?o.O
spec egyikben sem hiszek,de jóxD
Az is lehet, hogy nincs arra a dologra szükséged.
Az Univerzum tudja a dolgát.
De előfordulhat, hogy amit te is írtál, kételkedsz és a vonzás törvénye így nem működik.
ha ismernéd a vonzás törvényét akkor tudnád hogy ez hogy működik,a gondolataink kitükröződnek,ez nem valami istenhez megy,hanem ha tetszik az univerzumhoz,és az teremti meg
amúgy konkrétan Istenben nem hiszek,de tisztelem az összes vallást(keresztény,budhista stb),hiszek benne hogy van egy felettünk álló erő de ezt nem nevezném istennek,ha megfelel akkor az az erő teremt
nem tudom hogy mennyire írtam le érthetően
amúgy azt már sok ideje vizsgálják hogy a gondolatoknak teremtő ereje van,és a vonzás törvénye is több ezer éves
ha kötekedni akarsz keress mást,nem hiszek istenben még is sikerül amit bevonzok magamhoz(csak egy dolog nem amit le is írtam),lehet hogy te imádsággal kapod meg amit akarsz,én viszont nem,ennyi,nem hiszem hogy ez bonyolult lenne
köszi annak aki a kérdésre válaszolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!