Ez miért lehet? (vonzás törvénye)
Egy ideig nagyon jól működött,de van egy dolog amiben időnként változást érek el,de utána megint semmi,lehet hogy azért van mert minél több idő telik el annál inkább érzem magamban a hiányát,vagy a félelem miatt nem sikerülhet bevonzanom?
Más(kisebb)dolgokban viszont mindig működik.
Ha a Trollok mindenféle képen akarnak majd ide is írni pár "vicces" választ légyszi valami újat találjatok ki,a vasporos+mágnese lejárt,ha meg írtok valami legalább tényleg legyen vicces,köszi:D
Hello. Bevonzottad ezt a linket, ami választ adhat:
www.jezusazut.hu
(Én is 49%-os vagyok, de az előzőeket nem én írtam.)
A Vonzás Törvényét nem szó szerint kell értelmezni. Az csak egy módszer, egy eszköz arra, hogy elsajátíts egy gondolkodásmódot, amellyel saját magadat viszed sikerre. Nincs holmi titokzatos kozmikus erő, ami elhozza neked a kívánt dolgokat, hanem saját magadat befolyásolod, motiválod ezzel a hozzáállással, segít leküzdeni a kétségeket, gátlásokat és félelmeket, önbizalmat ad és cselekvésre késztet. Valójában te magad éred el az eredményeket, nem pedig bevonzod a sült galambot az ablakon.
Úgy is mondhatnám, hogy ez csak egy bonyolult, izgi, divatos használati útmutató egy egyszerű dologhoz.
annak ellenére amit írsz,nekem működik,de van igazság abban amit írsz:)
amúgy az ezotéria lenne veszélyes?ne kezdjünk bele vallási vitába,ha ennyire beszikesedett vagy inkább ne írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!