Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te hogy képzeled el, a halál...

Te hogy képzeled el, a halál utáni időt, mitörténik szerinted az emberel mikor elhuny?

Figyelt kérdés

2013. márc. 10. 22:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem izgat, úgyis megtudom ha már meghaltam, addig inkább élek.
2013. márc. 10. 22:26
 2/27 anonim válasza:
100%
Ezt csak találgatni lehet. Soha nem fogja senki meg mondani, hogy valójában ez hogy zajlik, legalább is tudományosan nem. Azt gondolom, hogy valami hasonló lehet az elalváshoz(persze függ a körülményektől és hogy mikor-hol-miképpen történik)és majd egy másik életben fogod magad érezni és ha lesz olyan értelmed, mint ebben az életben, akkor is el fogsz ezen gondolkodni, mint bármely hasonló kérdésben, amikre nincs válasz.
2013. márc. 10. 22:32
 3/27 anonim válasza:
Kiegészíteném még azzal a tényállással, hogy az ember nem tud olyan dolgot elképzelni, amit nem hallott, látott, érzett, tapasztalt, meg ismert, felfedezett, ez meg pont olyan dolog, hogy ha meg tudod már késő a szomszédnak elmondani vagy akár kiírni Facebook-ra. :)
2013. márc. 10. 22:36
 4/27 anonim ***** válasza:
Amikor meghal, megáll az életműködése, de fokozatosan fejezik be a szervek a munkálkodást. Egy ideig még nő haja, szőre, körme... a többi viszont bomlik, és fokozatosan elenyészik. Viszont az illető már mit sem tud erről.
2013. márc. 10. 22:56
 5/27 anonim ***** válasza:
olvasgass a témában...rengeteg könyv van
2013. márc. 11. 08:33
 6/27 anonim ***** válasza:

Miért, milyen érzés volt, mielőtt megszülettél?

Na, olyan lesz a halál után is.

2013. márc. 11. 17:18
 7/27 anonim válasza:
53%
Olvass Bibliát ha nem vagy ateista vagy más vallású én hiszek a Mennyországban, de legfőképpen Istenben.
2013. márc. 11. 18:32
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

en ugy kepzelem, mint mikor egy par lepest hatralsz egy festmeny elott, vagy mikor a szinhazban benezel a kulisszak moge.

azt gondolom, hogy ha mar nem vagy a tested rabja a tudatod megnyilik, latni es erteni fogod az elet osszefuggeseit, nem vagy a tested rabja es mar nem korlatoz az az agy aminek csak a 20% hasznaljuk allitolag. Viszont nem tudsz cselekedni, mert nincs tested.

En reszemrol kivancsi vagyok mi lesz.

2013. márc. 11. 22:43
 9/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meghalunk akkor vagy belekerülünk egy másik világba, vagy pedig elfelejtjük ezt az életünket és más testben születünk újra. Én inkább ezt szeretném minthogy ne legyen semmi a halál után.. ebbe ijesztő belegondolni...
2013. márc. 12. 17:27
 10/27 anonim válasza:
Ilyenkor az élet szellemi és testi egysége kettéválik. Nyilván az utóbbi sorsa érdekel,mivel az előbbié mindenki előtt evidens. Peter Ustinov mondta: Nem a haláltól félünk hanem a haldoklástól. Én háromszor voltam műtéti altatásban.Csak az utolsó előtti pillanatra emlékszünk vissza, az utolsóra, tehát a tudat megszűnésére nem ! Én így képzelem el a "halál utáni időt". A semmit !
2013. márc. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!