Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megérezhettem a halálát?

Megérezhettem a halálát?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon elfáradtam, tisztára álmos voltam de nem tudtam elaludni. Kb 20 percet aludtam,aztán felvoltam 4 óráig, majdnem fél 5-ig. Reggel meg közölték velem, hogy meghalt az egyik rokonom. Lehetséges, hogy azért nem tudtam aludni? Hogyan lehet ezt megérezni?

16/L

2013. márc. 2. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan kapcsolatban voltatok akkor szerintem megérezhetted...Vagyis amikor az én nagyapám meghalt, akkor előző este azt álmodtam, hogy a temetésén vagyunk...szóval meglehet
2013. márc. 2. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hallottam már hasonlókat, hogy megérezték a közeli barát ill. rokon halálát, szóval nem tartom kizártnak.
2013. márc. 2. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges.Az ember az agyának csak az 1%-át használja,és rengeteg van tudat alatt amit nem tudsz hova rakni vagy nem tudod mire vélni.Vannak akiknej jól múködik a 6. érzeke és még talán a jelenet is lefut az agyukba,de egy átlag embernek ez csak tudaz alattig jut el,ami mondjuk csak így jelenik meg mint a te esetedben.
2013. márc. 2. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Még annyival kiegészíteném hogy van amikor furcsa érzésünk van és nem tudjuk hova tenni ezt az érzést,és egy meg magyarázhatatlan érzés uralkodik el rajtunk.Aki ehhez ért és tudj fini és értelmezni ezeket a jeleket és tisztán működik a 6. érzéke,azok talán egyből fel ismerik hogy mi a baj.De mi átlag emberek csak úgy érzékeljük hogy valami furcsa dolog van körülöttünk.
2013. márc. 2. 17:34
 5/8 anonim válasza:
Az egyik nővérem már tapasztalt ilyet hogy valakinek megérezte a halálát mégpedig a nagymamánkét. amikor meg halt a nagymami és közölték vele telón ő már a közlés előtt mondta hogy meghalt nagymama ?
2013. márc. 2. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
egyre inkább úgy vélem, hogy van ilyen. azonban sztem nem csak vkinek a halálát vagy egyéb bajt lehet megérezni, hanem adni is lehet távolról, pl. egy ölelést, amit az illető meg tud érezni, és az jó...
2013. márc. 2. 19:25
 7/8 Antimod ***** válasza:
Érzéken kívüli észlelésnek hívják, van ilyen. Az viszont kizárt, hogy az agyon belül játszódjon, hiszen általában többszereplős eseményről van szó, azaz a két (vagy több) fél között valamilyen üzenetátadás zajlik.
2013. márc. 2. 21:04
 8/8 anonim válasza:
nekem kétszer is volt ilyen a barátnőm mikor öngyilkos lett pont gondoltam rá ,hogy fel kéne hívni mert szegény beteg és hogy mi lehet vele,aztán a másik meg az unokatesóm nagyija és pont előtte beszéltem róla a barátomnak ,hogy milyen aranyos nagyija van meg stb..
2013. márc. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!