Édasanyám halalát megálmodtam?
Figyelt kérdés
Az este megálmodtam édesanyám halálát és ezen kivül az időpontját és a halálokát is . azt álmodtam hogy a gyászjelentésen benne van a képe és hogy 2013.március.24 én életét vesztette és villám csapás miatt .és az álmomban egy nagy óratornyot láttam ahol történt a baleset valami baj fog talán történi ?2013. febr. 28. 08:33
1/9 anonim válasza:
Nem a Vissza a jövőbe c. filmet láttad előtte? xD
Én is álmodtam meg már apám halálát, de ez csak azért van, mert félünk, hogy bekövetkezik.
2/9 anonim válasza:
Ha megálmodod valaki halálát, az azt jelenti (az álmoskönyv szerint) hogy hosszú életű lesz. :) Én nem aggódnék. :)
3/9 Antimod válasza:
Ha ez számít valamit, ma éjjel két közeli hozzátartozóm halálát is megálmodtam, igaz, nem pontos dátummal, és nem is első alkalommal. Ne aggódj ezen.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom.
Én már kb 20x megálmodtam apukám halálát, volt, hogy egymás után kétszer is azt álmodtam. De volt, hogy balesetben, betegségben (nem beteg), gyilkosság miatt vagy csak úgy. Szerintem ne félj.
5/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Csak az agyad szüleménye. Bár hogy miért álmodtad anyukád halálát, azt csak te tudhatod.
6/9 anonim válasza:
ne aggódj, nem lesz semmi baj :) ez csak egy rossz álom! :)
egy jó barát. (p.e.)
7/9 A kérdező kommentje:
KÖszi Eszter :) xd
2013. márc. 1. 06:47
9/9 anonim válasza:
nekem egy csomó fura rémálmom volt amibe meghalt az anyám
és nem történik semmi
szerintem nem kell félned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!