Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg megéreztem volna a...

Tényleg megéreztem volna a hörcsögöm halálát?

Figyelt kérdés
Két éve történt ez az eset. A családom és Én elmentünk strandolni. Én nagyon vidám voltam, jól éreztem magam. Aztán egyik pillanatról a másikra leromlott a hangulatom. Úgy éreztem, haza kell mennem, nagyon kedvtelen és szomorú lettem. Úgy éreztem, muszáj hazamennem. Így a tervezettnél előbb tértünk haza. Otthon pedig holtan találtam a hörcsögömet, akit rajongásig imádtam, és imádok most is. Tényleg megéreztem a halálát?
2012. jan. 18. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
valószínűbb, hogy inkább eszedbe jutott hogy ellátás nélkül hagytad otthon
2012. jan. 18. 20:33
 2/8 A kérdező kommentje:
? Nem hagytam ellátás nélkül otthon... minden reggel első dolgom teletölteni a tálkáját. És már nagyon öreg volt.
2012. jan. 18. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
nem kell ehhez megérzés. nekem is volt már 3 öreg degum is, és látványosan legyengülnek a rágcsálók. arról nem is beszélve, hogy a nyarat ilyen állapotban(már ha tényleg ennyire öreg volt)nem élte volna túl. így bármelyik percben elpusztulhatott, amire valószínűleg számítottál is
2012. jan. 18. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, nyáron nagyon meleg van, és a kis hörcsögnek jóval több folyadékra van szüksége, mint az év más időszakában.

Valószínű, hogy halálra szomjaztattad. Ez nem volt szép Tőled, de remélem tanultál az esetből és a következő kisállatodnak hagysz majd megfelelő mennyiségű folyadékot, amíg te felhőtlenül élvezed a nyári strandolás minden percét.

2012. jan. 19. 03:35
 5/8 A kérdező kommentje:
NEM SZOMJAZTATTAM HALÁLRA BASSZUS! MINDEN REGGEL ÉS ESTE KAP INNI MÉG AKKOR IS HA NEM FOGYOTT EL A VIZE! NEM CSAK AZ ITATÓJÁBA KAP HANEM KÜLÖN TÁLBA IS!!!!
2012. jan. 19. 14:49
 6/8 A kérdező kommentje:
RÁADÁSUL NAGYON ÖREG VOLT MÁR!
2012. jan. 19. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
miért beszélsz róla jelenidőben?
2012. jan. 28. 16:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Szoktam néha,elírtam, elnézést.
2012. jan. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!