Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy furcsa kérdés, de...

Lehet, hogy furcsa kérdés, de van valami meditáció ami segíthetne a féltékenységen?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ne gondolkodj meditáción!Ha fiatal vagy és nincs még gyermek, akkor én azt javaslom, hogy ha féltékenységi roham tör rád, gondolj arra, hogy még jó, ha most derül ki a párodról valami, mert túl tudsz lépni rajta, és új párt találni még időben...Hidd el, tapasztalt nőként mondom, több problémád adódhat, ha ezzel az érzéssel gyötröd magad. Kezdő feleségként még az anyósom is ugratott a párom régi barátnőivel. Mindenki azt mondta, hogy mit félek, okosabb, szebb vagyok nőben, mint ő férfiban, minden ujjamra találnék mást. Nekem ő kellett, mikor bejött a baj, két hét alatt 10 kilót fogytam, nem tudtam dolgozni. Úgy megutáltam, hogy mikor ő kérte, hogy visszajöhessen hozzám, én megengedtem, de azóta ő teper azért, hogy kimutassam iránta a szeretetemet. sose tudok megbocsátani neki!
2013. márc. 5. 08:09
 12/12 anonim válasza:

Persze hogy van! Úgy hívják ezt a meditációt, hogy BIZALOM!

Amennyiben harmonikus a kapcsolatod, akkor minek kell féltékenykedni, bízz meg a másikban! Attól mert féltékeny vagy, de nem kellesz neki úgyis megcsalhat, ha meg Te kellesz neki, akkor meg miért tenné? Aki menni akar, azt úgy sem tudod visszatartani,függetlenül attól, hogy féltékeny vagy-e vagy sem!

2013. aug. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!