Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditációval hogyan lehet...

Meditációval hogyan lehet traumát feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hallottam róla hogy meditáció közben ez lehetséges, hogy megjelenhetnek újra az események és könnyebb feldolgozni.

Nekem üres meditációval ilyen még nem történt.

2013. jan. 30. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Előhozni, feldolgozni azért már más kérdés. Próbáld meditatív zenével, csak egy tipp.
2013. jan. 30. 22:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbáltam sajnos sikertelenül.
2013. jan. 30. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Amúgy ha nem szükséges a traumát feldolgozni, úgy értem jelen személyedre nem hat negatívan akkor lehet azt ott hagyni ahol van.

Hallottam olyasmiről, hogy bizonyos masszirozási formák oldanak lekötött emlékeket. Nem tudom pontosan a nevét.

2013. jan. 30. 23:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát sajnos eléggé gyilkol a dolog nap mint nap, pedig eléggé régi... 7-8 éves esemény.

De utánanézek a dolognak is amit írtál.

2013. jan. 30. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kineziológia

úgy rémlik ilyesmi volt, de nem vagyok benne biztos. Minden esetre gyógyulást kívánok :)!

2013. jan. 30. 23:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Ismerősen cseng a dolog. Legalábbis már hallottam róla, hasonlóval foglalkozik. Lehet egy próbát megér.

Köszönöm!

2013. jan. 30. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Lejátszol magadban minden apró részletes dolgot, csak a végét máskép képzeled el. Pozitívan! De nagyon részletesen, hogy még magad is elhidd, hogy az esemény másképp történt.
2013. jan. 31. 00:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Megbocsátás is sokat javít a helyzeteden.

A traumát okozó személynek megbocsátasz.

2013. jan. 31. 00:20
 9/12 anonim ***** válasza:
én sem haragudnék, csak felvilágosíthatna már mert lehet felét odaképzeltem
2013. jan. 31. 00:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem haragszom! Azért én emlékszem csak mert igazán szeretem. Nagy traumát okozott-már nem vagyok otthon a rég én. De ha ez régen volt már nem akar folytatást már kapcsolata van. Aki miatt lelkiismeretfurdalásom volt nem érdemli meg...Azért nem tudtam belemenni pedig szerettem volna. Holnap ha olvas lefog nyakazni :P

De itthon elmondtam mit érzek mégha mára egyoldalú is. Vállaltam max. kirak...

2013. jan. 31. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!