Meditációval hogyan lehet traumát feldolgozni?
Hallottam róla hogy meditáció közben ez lehetséges, hogy megjelenhetnek újra az események és könnyebb feldolgozni.
Nekem üres meditációval ilyen még nem történt.
Amúgy ha nem szükséges a traumát feldolgozni, úgy értem jelen személyedre nem hat negatívan akkor lehet azt ott hagyni ahol van.
Hallottam olyasmiről, hogy bizonyos masszirozási formák oldanak lekötött emlékeket. Nem tudom pontosan a nevét.
Hát sajnos eléggé gyilkol a dolog nap mint nap, pedig eléggé régi... 7-8 éves esemény.
De utánanézek a dolognak is amit írtál.
Kineziológia
úgy rémlik ilyesmi volt, de nem vagyok benne biztos. Minden esetre gyógyulást kívánok :)!
Ismerősen cseng a dolog. Legalábbis már hallottam róla, hasonlóval foglalkozik. Lehet egy próbát megér.
Köszönöm!
Megbocsátás is sokat javít a helyzeteden.
A traumát okozó személynek megbocsátasz.
Nem haragszom! Azért én emlékszem csak mert igazán szeretem. Nagy traumát okozott-már nem vagyok otthon a rég én. De ha ez régen volt már nem akar folytatást már kapcsolata van. Aki miatt lelkiismeretfurdalásom volt nem érdemli meg...Azért nem tudtam belemenni pedig szerettem volna. Holnap ha olvas lefog nyakazni :P
De itthon elmondtam mit érzek mégha mára egyoldalú is. Vállaltam max. kirak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!