Egy álompasival élek. Van köztetek olyan, aki szintén így él?
Figyelt kérdés
Megalkodtam őt, és most itt van nekem, és amikor csak szeretném ide jön hozzám. Ő egy képzeletbeli pasi. A volt szerelmem képmása tulajdonképpen. Gyakran esténként együtt alszunk el, úgy, hogy átölel és simogat. De a nap többi részében is amikor csak szeretném, megjelenik.
Ha az igaz, hogy ha nagyon szereténk valamit, meg az a Titok c. film is, akkor én nagyon szerencsés vagyok mert a jövőben számíthatok egy hús-vér pasira.
2013. febr. 9. 23:06
21/21 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok mint te, kérdező :) Szóval megértelek.
És én is hallottam erről a vonzás törvényéről, egyik ismerősöm adott könyvet, a filmet még nem láttam.
Próbáld ki ezt a bevonzásos dolgot, ártani nem árthat, ha működik működik, ha nem akkor sem ér baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!