Egy álompasival élek. Van köztetek olyan, aki szintén így él?
Megalkodtam őt, és most itt van nekem, és amikor csak szeretném ide jön hozzám. Ő egy képzeletbeli pasi. A volt szerelmem képmása tulajdonképpen. Gyakran esténként együtt alszunk el, úgy, hogy átölel és simogat. De a nap többi részében is amikor csak szeretném, megjelenik.
Ha az igaz, hogy ha nagyon szereténk valamit, meg az a Titok c. film is, akkor én nagyon szerencsés vagyok mert a jövőben számíthatok egy hús-vér pasira.
:)
Irigykedem... Az én álompasim csak az itthoni stressz miatt van -begolyóztam.
na most kérdező!
pszichológus vagyok, és ez mellé kedvenc érdeklődési köröm a parapszichológia.
Amiről te írsz hülyeség addig míg nem tudod ezt tudatosan előidézni a valóságban.Magyarul hiába gondolsz te ezekre addig csak gondolat szintjén van , de ha megjelenik a valóságban, pl összeismerkedsz ezzel a férfival akit teremtettél gondolatban úgyanúgy néz ki olyan a vislekedése kinézete ahogy elképzelted akkor mondják azt h a tudat materializálta a gondolatot a valóságba!
Te meg akkor írjál ha ezt megcsináltad mert amiről eddig írtál azt mindenki megtudja csinálni h álomvilágba él , csak ez hosszútávon betegség lesz.de ha mindazt amit írtam megvalósult akkor írj légszíves.bekerülnél azon kevés yogi-k közé aikik tudnak materializálni, több évtizedes elmélkedés, meditálás után.
Érdekesen várom h neked ez mikor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!