Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy álompasival élek. Van...

Egy álompasival élek. Van köztetek olyan, aki szintén így él?

Figyelt kérdés

Megalkodtam őt, és most itt van nekem, és amikor csak szeretném ide jön hozzám. Ő egy képzeletbeli pasi. A volt szerelmem képmása tulajdonképpen. Gyakran esténként együtt alszunk el, úgy, hogy átölel és simogat. De a nap többi részében is amikor csak szeretném, megjelenik.

Ha az igaz, hogy ha nagyon szereténk valamit, meg az a Titok c. film is, akkor én nagyon szerencsés vagyok mert a jövőben számíthatok egy hús-vér pasira.

2013. febr. 9. 23:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

:)

Irigykedem... Az én álompasim csak az itthoni stressz miatt van -begolyóztam.

2013. febr. 9. 23:12
 2/21 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy...
2013. febr. 9. 23:23
 3/21 A kérdező kommentje:
Engem boldoggá tesz.
2013. febr. 9. 23:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Boldogok a lelkiszegények...
2013. febr. 10. 00:15
 5/21 A kérdező kommentje:
szerintem meg erős tudattal rendelkezem! Szeretném ha olyan válaszolók is írnának, akiknek szintén elég erős a tudatuk
2013. febr. 10. 00:16
 6/21 anonim ***** válasza:
ezt díjaznák pár év kezeléssel az tuti ha beszélnél róla!!!!!
2013. febr. 10. 10:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Dehát én teljesen hétköznai életet élek, senki se mondja, hogy nem vagyok normális. Még csak nem is feltételezik! Írhatnának végre azok akiknek erős a tudatuk... Nekem legalább annyira erős, hogy képes vagyok alkotó folyamatot véghezvinni vele. Ha te is képes vagy erre, akkor szóljál be! Máskülönben csak irigykedsz, és elítéled a másikat csak azért mert nem a társadalom 99%-át teszi ki.
2013. febr. 10. 10:38
 8/21 anonim ***** válasza:

na most kérdező!

pszichológus vagyok, és ez mellé kedvenc érdeklődési köröm a parapszichológia.

Amiről te írsz hülyeség addig míg nem tudod ezt tudatosan előidézni a valóságban.Magyarul hiába gondolsz te ezekre addig csak gondolat szintjén van , de ha megjelenik a valóságban, pl összeismerkedsz ezzel a férfival akit teremtettél gondolatban úgyanúgy néz ki olyan a vislekedése kinézete ahogy elképzelted akkor mondják azt h a tudat materializálta a gondolatot a valóságba!

Te meg akkor írjál ha ezt megcsináltad mert amiről eddig írtál azt mindenki megtudja csinálni h álomvilágba él , csak ez hosszútávon betegség lesz.de ha mindazt amit írtam megvalósult akkor írj légszíves.bekerülnél azon kevés yogi-k közé aikik tudnak materializálni, több évtizedes elmélkedés, meditálás után.

Érdekesen várom h neked ez mikor lesz.

2013. febr. 10. 10:45
 9/21 A kérdező kommentje:
:D Na álljon csak meg a menet, ne te mond már meg, hogy mikor írjak! Jesszus!
2013. febr. 10. 10:46
 10/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy feszült volt a hét de a feszültséget kéretik nem itt levezetni. :) Egyébként fenntartom, hogy erre nem mindenki képes. Nem tudhatják, hogyan is élem ezt meg.
2013. febr. 10. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!