Van köztetek olyan aki foglalkozott már ilyen lényekkel?
Arra gondolok hogy valami próbált már utána nézni annak hogy tényleg léteznek e szellemek, meg hasonló lények.
Gyökerek, Harry potter,x akták és csillagkapu rajongók kíméljenek!
Ha hiszel benne, úgyis fogsz tapasztalni olyan dolgokat , ami csak erősíti a hitedet.
Ha nem hiszel benne, akkor mutathatnak, mondhatnak neked akármit, akkor sem fogsz benne hinni.
Utánanézni meg hogy lehetne? Mivel nem elfogadott tény, hogy léteznek ilyenek, nem fogsz tudni utánajárni. Max olyan embereket fogsz találni, akik hisznek benne. Vagy olyanokat, akik nem.
Én hiszem, hogy van valami. De én nem úgy képzelem el a szellemeket, hogy fehér köpenyben vagy fátyolban repkednek itt körülöttem, mint pl. Casper. Inkább energiamezők, amiket pl félelemmel lehet erősíteni. A kopogó szellemek is csak addig lesznek a közeledben, míg félsz tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!