Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy álompasival élek. Van...

Egy álompasival élek. Van köztetek olyan, aki szintén így él?

Figyelt kérdés

Megalkodtam őt, és most itt van nekem, és amikor csak szeretném ide jön hozzám. Ő egy képzeletbeli pasi. A volt szerelmem képmása tulajdonképpen. Gyakran esténként együtt alszunk el, úgy, hogy átölel és simogat. De a nap többi részében is amikor csak szeretném, megjelenik.

Ha az igaz, hogy ha nagyon szereténk valamit, meg az a Titok c. film is, akkor én nagyon szerencsés vagyok mert a jövőben számíthatok egy hús-vér pasira.

2013. febr. 9. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

rájöttem.kamu a kérdésed itt olvasgatod a hozzászólásokat a te korodban máshol kellene szórakozni.

Lehet olvastál vmi hülyeséget és írsz itt nevetséges dolgokat.Légyszíves ezt add már elő egy orvosnak is, nem nagyon írkálnál utána.

maradjunk annyiban h ettől olyan messze vagy amit írtál h megvalósítsd mint én attól h ezt a hülyeséget elhiggyem neked.Az h ez baromság mi sem fogja jobban bizonyítani h írsz rá választ, kiv vagyok h még ha rajtam kivül ír ide miket fognak erről írni amit próbálsz elhitetni itt.

2013. febr. 10. 11:00
 12/21 A kérdező kommentje:

1. nem kamu...

2. ne itt vezesd el a feszültséget... ha már pszichológus vagy lehetnél toleránsabb is...

Szeretek vitázni arról, hogy mi miért s hogyan van, de ahhoz megfelelő partner kell. benned meg nem látom a megfelelő partnerséget. ("rájöttél", eszem megáll...)

Szóval hagyjuk.

2013. febr. 10. 11:03
 13/21 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem ugyanilyen pasim hús-vérben van. Ha azt megtaláltad, akkor tényleg boldog lehetsz :)
2013. febr. 10. 12:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudooom... :)
2013. febr. 10. 12:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Én valakinek az álom pasija vagyok. Ő nagyon boldog velem, együtt alszunk el, de én azért szomorú vagyok, mert valójában nem létezem :(
2013. febr. 10. 14:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15! Meg vagyok róla győződve, hogy létezel. :) Az álomlényeket és a fizikai lényeket csak egy nagyon vékonyka hajszál választaj el egymmástól. Te a teremtés egyik formája vagy. Sokféleképpen képesek vagyunk teremteni és ez az egyik. nem mindenkinek sikerül a saját teremtményét tökéletesre csiszolni... De minden bizonnyal a teremtőd tudatában létezel, és ő érzi ezt. érzi ahogy megérinted, boldogabb és nyugodtabb attól ha átöleled.
2013. febr. 10. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm, most visszaadtad az életkedvem :)
2013. febr. 10. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
én tudom miől beszélsz
2013. febr. 12. 03:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Dehogy tudod, nem is vagy megfázva!
2013. febr. 12. 10:13
 20/21 kukipapa91 ***** válasza:

Erőteljesen szemen szúrt ez a kérdés.

Te magad a vonzás törvényére hivatkozva, olyan tettekre képzed az agyad, hogy élő alakot formálsz meg,ezzel könyörtelenül leszűkítve az esélyeket, hogy valóban megtaláld az igazit. A Titok című film megtanít arra, hogy hogyan kell akarni. De a te általad elénk felvázold variáns arra elég, hogy beleőrülj és egyre inkább skizofrénia mintsem szimpla akarás alakul ki ebből.

Ha úgymond képes vagy a vonzás törvényére, az nagyon jó de ne így. Ha te társra vágysz, Ne képzelj arcot alakot hangot. Mert esélyed sem lenne soha pontosan olyan férfit találni. Egy társ bevonzása ennél sokkal de sokkal egyszerűbb. Először is ne az gyötörjön, hogy nincs senkid. Mert te azért alkottad meg az illetőt mert nincs senkid, Ezzel máris beletörődtél a magányba amúgy.

Tégy olyan dolgokat nap mint nap amivel könnyedséggel már arra koncentrálsz, hogy magadra koncentrálsz. Talán megágyazhatsz két főre és akard hogy legyen valakid. De semmi több.És meglátod kiszámíthatatlan módon egyszer csak elédhullik az esélyes személy. :)

2013. febr. 13. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!