Villámolvasással hány könyvet lehet maximum elolvasni naponta?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 20:36
3/9 anonim válasza:
A könyvek terjedelmétől, a villámolvasás módjától és a relativisztikus idődilatációtól függően limx->∞ (1/x) és ∞↑∞↑∞ közé tehető az egy nap alatt elolvasható könyvek száma.
4/9 anonim válasza:
1 mp/lap. Úgy 1 vitrinnél többet nem.
5/9 anonim válasza:
Ezen a vitrinen még most is röhögök! :-)
6/9 anonim válasza:
Azt tudnám már milyen az a villám vagy gyors olvasás, nem viccből olvasok úgy ahogy, hanem mert maximum olyan gyorsan értem meg a szöveget, lehet átfutni a szöveget, de hogy semmi nem marad meg benned az is tuti.
7/9 Komplikato válasza:
Nem tudom villám olvasás mit takar, de volt egy osztálytársam, ő egy 45 perces óra alatt simán kiolvasott egy-egy 300-400 oldalas átlag regényt, könyvet. Persze úgy, hogy emlékezett a részleteire és nem csak felületesen. De ha jól sejtem ezt mondjuk egy tankkönyvvel ő se tudta volna megcsinálni, mivel ha megszakadsz is vagy 4-5x lassabban tudod feldolgozni ami abban van.
8/9 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2013. febr. 6. 09:47
9/9 tsirche válasza:
Ha te vagy a Johnny 5-ös akkor 1 könyv 4-5 másodperc alatt megvan, na most 3600/5 óránként, és mivel nem kell alvás vagy egyéb szükséglet (ugye feltételeztük, hogy a Johnny 5 vagy) a végeredmény 24*3600/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!