Magnézium-citrátból mennyi a maximum, amit szedni lehet naponta, ha valaki sokat keményedik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 14:42
1/5 anonim válasza:
Én eddig olyanról hallottam, hogy valaki napi 3x2 Magnesii Citricit szedett, egy darabban 500mg van, szerintem ez rengeteg.
Nekem ugyanebből napi kettőt mondott az orvosom (az 1000 mg), pedig nekem kórházba is kellett mennem görcs miatt.
Szóval nem tudom mennyit lehet, de a fent leírt egészen elképesztő adagnak tűnik számomra, mégis van, aki annyit szed...
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon sokat keményedek, bár az első gyermekünknél is így volt, de nem emlékszem, hogy mennyit szedtem vele. Most 3-at szedek naponta, de szerintem nem csinál semmit. Görcsölni szerencsére nem görcsölök.
2012. aug. 22. 14:46
3/5 anonim válasza:
Magnesii-citrici 500-asból 3x2-t szedek, mert különben felkelni sem bírnék. Ha beáll végre, akkor késöbb csökkentik.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! KIfejtenéd egy kicsit? Befektettek, vagy otthon kell pihenned? Minek "kell beállnia"? Bocs a sok kérdésért, csak kicsit szűkszavú voltál.
2012. aug. 22. 15:09
5/5 anonim válasza:
Itthon fekszem, és pihenek, amennyit tudok, de állandóan görcsöltem (ez sokkal több, mint sima keményedés). A doki azt mondta, hogy vészesen "kifogytak a tartalékaim" és amíg az fel nem töltődik, addig ezt a dózist kell szednem. Ahogy jobban leszek, és a fájdalom teljesen elmúlik (2-3hét) fokozatosan visszább lehet venni ezt a mennyiséget, amíg el nem éri a normálisnak mondható napi 3x1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!