Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy keményedik...

Honnan tudom hogy keményedik a hasam? Fekve is kemény olyankor?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok.Este éreztem hogy keményebb a pocim mint szokott,de fekve már nem volt olyan kemény.Ez akkor most az lehetett?Vettem be egy magne b 6ot.Köszi!
2012. aug. 14. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha kemenyedsz azt eszreveszed, hidd el!

Nem tart sokaig 10-30 mp az egesz, de olyankor a mehed olyan, mintha kobol lenne, nem puha.

En nem szedtem magneziumot egyik terhessegemmel sem extraba, csak annyit ami a terhes vitaminban volt. Napi tizensokszor kemenyedtem es tulhordtam oket.

Ez elettani dolog, hogy kemenyedsz, nem kell miatta aggodni!

2012. aug. 14. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, elvileg pihenésre vissza kell, hogy puhuljon, a magne b6 is hat rá. ha pihenésre sem múlna és egyre többet keményedne, érdemes megbeszélned a dokiddal, lehet, hogy emelni fogja a magnézium adagodat vagy több pihenést javasol.
2012. aug. 14. 09:43
 3/8 cs.betti válasza:

23 hetes vagyok én is és velem is ugyanez a helyzet. a keresztanyukám szülésznő és ezeket javasolta a keményedésekre:

Ha úgy érzed, hogy el vagy fáradva, sokat mozogtál, álltál, akkor mindig ülj le egy kicsit.

Háton ne feküdj, és a biciklizést is el kell hagyni!

Plusz sok magne B6.

És lehetséges, hogy ilyenkor még azért keményedik, mert nő a baba. :) Nincs gáz

2012. aug. 14. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak fekve keményedett a hasam, ha felálltam azonnal elmúlt. Ha csak egy pontban kemény, akkor a pici nyomja a hasfalhoz valamijét.

37 hkm

2012. aug. 14. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Háton ne feküdjek???Mikor soha vagy csak ha keményedek?Köszönöm!
2012. aug. 14. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha keményedsz, akkor az full kemény mindenhol. Mintha egy görögdinnyét nyeltél volna le egészben. Kemény ülve, háton, oldalt fekve, mindenhogyan.
2012. aug. 14. 20:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi.De csak lent a hasnál vagy a gyomor körül is?
2012. aug. 15. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egész kőkemény, mondom olyan, mint egy nagy dinnye.
2012. aug. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!