Most miért nem működik a vonzás törvénye?
"Azért nem mert nem bírnál el akkora energiát."
Ez egyén függő...
egyébként azt javaslom ne tényekben beszélj másik emberről akit nem is ismersz. Aki ténylegesen használja a teremtő erőt az tudja miért nem érdemes ítélkezni..
A vonzásról sem érdemes tényként beszélni, mert vannak fokozatai, amiről nem is tudsz vagy nem tapasztaltál.
Eleve rossznak tartom a kiindulópontot. Miért gondolod, hogy csak szerencsejátékon keresztül tudsz pénzhez jutni? Szerintem nagyon bekorlátozod a gondolkodásodat, sőt szerintem az Univerzum lehetőségeit. Most az a lényeg számodra, hogy pénzhez juss, vagy hogy szerencsejátékon játssz? Egyáltalán miért akarsz pénzhez jutni? Tudod már, hogy mire költöd, mibe fekteted be, mihez kezdesz vele? Nem érne váratlanul vagy felkészületlenül, ha még konkrét elképzeléseid sincsenek róla? Ezeket a kérdéseket próbálnám én magamnak megválaszolni a te helyedben.
A válaszok közt pedig erősen javaslom, hogy szelektálj. Ilyen sületlenségek, mint pl. hogy az Univerzum azt se tudja, kinek adja a főnyereményt, az életben mindig mindenért keményen meg kell dolgozni, hogy boldogolhassunk (akkor a sok 70 ezer ft-ból élő keményen dolgozó mi a fenéért nem halad előre semmit az életben???), kérdéses, hogy megérdemeljük -e a jólétet (kinek kérdés, könyörgöm??? ha kérdésesnek gondolod, akkor az is lesz, te vagy a valóságod teremtője!) - szóval ezekkel vajmi keveset se foglalkoznék.
Röviden: teremts olyan helyzetet a gondolataidban, amikor a pénzzel kapcsolatos érzéseid kellemesek lesznek, kerülj összhangba a vágyaiddal, és ne akadályozd féligazságokkal a megvalósulását. És legyél nagyon éber, vedd észre a jeleket, mert lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!